Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Започна приемът на документи за Колежа по мениджмънт в Приморско



14 Август 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



Офис за прием на документи за кандидатстудентската кампания на открития в Приморско Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг официално бе открит днес, 14 – ти август в Приморско. Приемът на документи ще приключи на 15 – ти септември. Офисът, в който ще се осъществява приема на документи се помещава в сградата на СОУ”Н.Й. Вапцаров” в гр. Приморско. Специално за откриването на офиса в гр. Приморско днес пристигна ръководството и част от преподавателския екип на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – София и г-жа Илзе Дупончел – директор на „Долче фар тито” – консултант и партньор на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – Приморско. Г-жа Дупончел е основен организатор за насрочената за 11 – ти декември 2006 год. визитата в България на Принца на Белгия. В церемонията по посрещането ще бъдат включени и студенти от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – Приморско.
За създаването на филиал към Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – Приморско гласуваха на свое заседание в средата на месец юни тази година общинските съветници от Приморско. За обезпеченоста на приморското звено към учебното заведение съветниците прогласуваха да бъде отделена специална сграда в центъра на черноморския град.
Една от основните цели в Общинския план за развитие на Община Приморско за периода 2004 – 2009 год. е възстановяването на висшето образование с професионална насоченост към туризма. Това е едно от условията за развитие на човешкия фактор в съответствие с изискванията на пазарната икономика и качественото обслужване на туристите и бързия икономически растеж на Община Приморско.
Община Приморско има ясно осъзната потребност от образовани квалифицирани кадри в областа на туризма. Интересът към обучението на място бе доказан в годините през които голям брой местни хора се обучаваха и завършиха висше образование в областа на туризма.
Локалният център за обучение на територията на Община Приморско ще приема за обучение студенти по специалност „Менидмжънт в туризма”, като първоначално за обучение ще бъдат приети 120 човека студенти. Висшето учебно заведение ще обучава студентите си по бакалавърски и магистърски програми и ще издава европейско признати дипломи.



Прочетено: 2509 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Градините на Версай от Бутик Пролет, кокичета сред тухли Истанбул рибари Бургас, ФЛОРА 2009 Международен Семинар на фризьорите София Конкурс прическа Бургас 2009 ЛРД докато ние спи, те творят Камини CLAM - CORTONA angolare
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development