Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

"Британия инвестмънтс" ще строи селище край Созопол



18 Август 2006, Петък


Автор: Burgas Info



Регистрираното във Варна дружество "Британия инвестмънтс" ООД планира изграждането на ваканционно селище "Елизабет Корт" край Созопол. Комплексът ще бъде разположен върху 4 дка в местността "Буджака" на главния път от Созопол за къмпинг "Каваците. Проектът е дело на арх. Веселин Белинчев и Костадин Тосев - дизайнер визуализация от "Пирин дизайн" ЕООД в Благоевград.

Селището се състои от 15 двуетажни вилни къщи, разпределени в четири блока и разположени в полукръг около два басейна. До морския бряг има денивелация от около 20 метра и гледката е към созополския залив и плажа на къмпинг "Каваците".

Апартаментите в двуетажните вилни сгради са мезонетен тип. Впечатлява стилът на сградите в селището, които наподобяват старите созополски къщи. Партерът е облицован с каменни плочи, терасите - с дъски и табли по фасадите като старите български чардаци, покривите са с керемиди - имитация на старите едноулучни керемиди.

Двата басейна в центъра на селището са свързани с каскада, а в горния им край има открит бар тип "шатра".

Намеренията на инвеститорите са комплексът да се обслужва и управлява от нает персонал, който ще поддържа и зеленината, чистотата и охраната. Строителството на селището ще започне веднага след края на туристическия сезон и ще продължи до края на 2007 г. предвид наклона на терена и изграждането на подходяща инфраструктура. Апартаментите вече са продадени на британски клиенти на цена 1500 - 1600 евро/кв.м.


Прочетено: 2755 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Pink For Sale МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND моите цветя залез над ез.Вая-Бургас.JPG Конкурс прическа Бургас 2009 Списание Влъхвите Велодорожка Алеята-Бургас Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Изпращане... Кукерландия 2011, Ямбол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development