Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Рупърт Еверет обвини Холивуд в дискриминация на хомосексуалистите



04 Септември 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



Британският актьор Рупърт Еверет обвини Холивуд заради това, че не получава романтични роли, защото е гей. 47-годишният актьор се сравнява с колегата си Хю Грант и казва, че Грант е по-успешен актьор, само защото е хетеросексуален.

“Без съмнение гейовете са дискриминирани в шоубизнеса. Хетеросексуалният върви по червен килим с хубаво момиче, а геят трябва да прави независими филми. Всичко, което Хю Грант прави, можеше и аз да го правя”, казва Еверет.

Рупърт Еверет допълни, че не е готов да се прави на хетеросексуален, само за да получи роля, съобщава сайтът Contactmusic.com. “За да станеш филмова звезда трябва да имаш добре изглеждаща приятелка. В тази връзка Елизабет Хърли помогна на Хю Грант. Това е работа за трофей. Трябва много енергия, за да имаш приятелка-трофей. Свалям шапка на всеки, който има”, заяви актьорът.

По-рано британският актьор сър Иън Маккелън каза, че на хомосексуалистите в Холивуд се пречи да имат успешна кариера. “Много е трудно за американския актьор, който иска филмова кариера, да разкрие сексуалността си. И е много по-трудно за жените, ако са лесбийки. Филмовата индустрия е много старомодна в Калифорния”, каза актьорът от “Властелинът на пръстените”. Според 66-годишния актьор, който разкри, че е гей през 1988 г., трябва да се правят повече филми за хомосексуалността.

Рупърт Еверет участва във филмите "Сватбата на най-добрия ми приятел" с Джулия Робъртс, "Почти идеално" с Мадона, в "Сън в лятна нощ" партнира на Мишел Пфайфър, а в "Идеалният мъж" - на Кейт Бланшет. През 1989 г. той за първи път оповестява своята хомосексуалност.

Сред актьорите, които са разкрили своята хомосексуалност са: Ричард Чембърлейн (признал, че е гей през 1989 г., известен във филмите “Тримата мускетари”, “Мъжът с желязната маска”), Джоди Фостър (позната от “Мълчанието на агнетата”, “Контакт”), Порша де Роси (от сериала “Али Макбийл”), Сара Гилбърт, Аманда Биърс, Ан Хечи и много други.



Прочетено: 3548 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Spirit of Burgas Земя на хоризонта Конкурс прическа Бургас 2009 Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик камини всичко за отопланието Tiffi Shop Конкурс прическа Бургас 2009 честит рожден ден Гъбките
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development