Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Елена Йончева яхва болид от Формула 1



21 Септември 2006, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Елена Йончева ще се пробва в ролята на Шумахер и ще подкара болид от Формула 1. Известната журналистка и приятелка на премиера Сергей Станишев ще измине за по-малко от 10 секунди отсечката от 450 метра от Моста на влюбените на НДК до хотел "Хемус". Това ще стане на грандиозно парти, организирано от "Мобилтел" тази вечер. Със скорост от близо 300 км в час и други ВИП гости ще летят в болидите. Сред изявилите желание да усетят тръпката от високите скорости са още министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, футболистът на "Левски" Даниел Боримиров и главният финансов директор на "Мобилтел" Пламен Петров. Болидите ще бъдат управлявани от най-добрия пилот на Формула 1 от Източна Европа - унгареца Жолт Баумгартнер. Специален акцент на купона ще бъде музиката. Любителите на chill-out звученето безпогрешно ще познаят стила на уникалната DJ Annemiek, чиито изпълнения неведнъж са предизвиквали фурор на остров Ибиса. Миксът ще бъде поднесен на гостите в комбинация с екзотичната красота на саксофонистката Джонатан Бадаячи и вокалистката Никол Коларс.
В петък, събота и неделя са стартовете на "Спийд Фест". На пистата в Божурище ще премерят сили пилоти от Формула 1. Томбола ще определи посетителите, които ще могат да се качат на пасажерското и пилотското място в супербързите коли.


Прочетено: 3896 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
аЗ В  АНГЛИЯ Конкурс прическа Бургас 2009 обход в търсене на храна Първа копка евро 2008 Бургас-моста Инсталация Мебелна Фабрика ДИЕЗ Бургас, Флора 2008 Театър за драма. опера и балет, Бургас. Дива свиня зад решека
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development