Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Поредно дарение направи днес на Отделението по неонатологиякъм бургаската МБАЛ екипът на Радио ФМ+ Бургас



29 Септември 2006, Петък


Автор: Burgas Info



От днес специалистите в отделението ще могат да използват дарения им от екипа на любимата на бургазлии радиостанция електрокардиограф. Изключително необходимият апарат, който ще позволи да бъде извършвана точна диагности на сърдечните пороци при новородените е на стойност 2 000 лева. Средствата за закупуването мубяха събрани от екипа на Радио ФМ+ Бургас чрез дарения и благотворителнатомбола по време на детския празник, организиран от радиостанцията на 1– ви юни в Приморския парк на Бургас.
Дарението идва точно навреме, защото отделението е изключително затруднено откъм подобна апаратура, сподели минути след връчване на дарениетоднес д-р Маргарита Димитрова – Завеждащ Отделението по неонатология към бургаската МБАЛ. Според нея, апаратът е изключително нужен и ще позволисъвсем навреме да се откриват евентуалните сърдечни отклонения в новородените малчугани, а това е сериозна предпоставка да бъдат взимани и навременни мерки за тяхното здраве. Апаратът е абсолютно пригоден за новородени деца.
Това е третото поредно дарение, което екипът на Радио ФМ+ БУргас прави до момента за Отделението по неонатология при бургаската МБАЛ. През 2004 – та година със средства на Радио ФМ+ Бургас бе подменена дограмата в детскитестаи на отделението. Година по – късно, отново със средства на Радио ФМ+ новородените малчугани от отделението бяха зарадвани с комплекти топлизавивки.
От екипа на Радио ФМ+ БУргас продължават акцията по набиране на средстваза детското отделение.



Прочетено: 2151 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Американски Кокили за Строители Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Етнографски музей Бургас Часовникът на Конкурс прическа Бургас 2009 ahtopol Рибари в Истанбул Spirit of Burgas Ива цвят Декабрь 2017 года
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development