Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Колегите на Борислав от Биг Брадър 3 се разголиха благотворително



08 Октомври 2006, Неделя


Автор: Burgas Info



Колеги на ръгбиста Борислав, участник в Биг Брадър 3,от френския национален отбор по ръгби, играещи в парижкия клуб “Стад франсе”, позираха за традиционния гол календар, издание 2007 година.

Играчите позират разголени в провокативни пози, като приходите от продажбите отиват за благотворителност. Средствата от тазгодишния календар са предназначени в помощ на деца-аутисти, които искат да се занимават със спорт.

Първият подобен календар с разголени до “горещо” ръгбисти излезе през 2004 г. и се превърна в истински хит.

Въпреки критиките, че позите, в които позират здравите мъжаги, има хомосексуални намеци, спортната общност във Франция, федерацията по ръгби и редица обществени и благотворителните организации приветстваха горещо начинанието.

Успехът на календара, наречен “Боговете на стадиона”, бе толкова феноменален, че започна да излиза всяка година в тираж над 200 000 копия.

Миналата година специален разголен гост бе нападателят на Ливърпул Джибрил Сисе.

В издание 2007 г. на “Боговете на стадиона” позират най- ярките (и яките) звезди на ръгбито във Франция, сред които Жофроа Месина и Жулиен Ариа.

Темата на календара е “Денят на мача” и снимките са правени на всички места, на които се намират ръгбистите през въпросния ден - хотела, съблекалните, на терена. Естествено на всички фотоси момчетата са разголени.

Арт фотографиите са дело на Мариано Виванко, който тази година засне скандалната реклама за Долче и Габана с няколко топ италиански футболисти, позиращи полуголи.

В календара за 2007 г. са включени 65 черно-бели фотографии, а цената е 28 евро и може да се купи от официалната страница на клуба.

Въпреки че Борислав не играе в този френски клуб, играещият в Марсилия български ръгбист-здравеняк може и да бъде поканен да позира в календара за следващата година, ако успее да спечели Биг Брадър 3 - тоест ако стане достатъчно известен.



Прочетено: 2968 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса В атака тошко pepi Жреци на музите 2009 Казанчето, Странджа Международен Семинар на фризьорите София pepi камини всичко за отопланието pepi Ето го Немо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development