Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Съвместна проверка по сигнали за неточни сметки започнаха ДКЕВР и МИЕ в Югоизточна България



17 Октомври 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Министър Румен Овчаров спешно изиска от собственика на електроразпределителните дружества в Пловдив и Стара Загора – ЕVN - подробни разяснения за формирането на сметките за електрическа енергия на битовите потребители, съобщиха от пресцентъра на ведомството. По предложение на министъра от днес започна съвместна проверка на МИЕ и ДКЕВР по сигнали за неточни сметки.
Действията на министър Овчаров са във връзка с постъпили в Министерство на икономиката и енергетиката сигнали на граждани за неточни сметки за електричество. Най-много са оплакванията от жители на Пловдив, Стара Загора, Ямбол и Бургас.
Министърът поиска дружеството да разясни на своите клиенти по каква методика става засичането на електромерите след влизането в сила на новите цени на електроенергията от 01 октомври тази година и отмяната на преференциалната тарифа от 75 кВтч за дневна енергия, а също и да се провери дали има случаи на завишени сметки.
В началото на 2005 г, EVN придоби 67% участие в българските електроразпределителни дружества – ЕРД Пловдив и ЕРД Стара Загора. Двете предприятия снабдяват общо почти 1,5 милиона крайни потребители, което е около 33 % от българските потребители на електроенергия.


Прочетено: 2687 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Бургаският кей Тройна дъга над Бургас  Eroapteka хотел приморец ГРОБИЩЕН ПАРК моите цветя Финансова помощ за бедните хотел
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development