Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГЕРБ Бургас откри нова звезда на бургаската музикална сцена



29 Ноември 2006, Сряда


Автор: Burgas Info



Сдружение ГЕРБ Бургас откри нова звезда на бургаската музикална сцена и й осигури запис на песен в професионално студио.
Младата надежда Симона Димитрова записа своята авторска песен “Мечта за изгрев”.  11 годишната ученичка от ОУ “Любен Каравелов” спечели специалната награда  на големия концерт на младите бургаски таланти, който се проведе на 10 ноември в Дома на нефтохимика. Инициативата бе на младежката организация на ГЕРБ- Бургас.
Симона Димитрова тогава получи своята награда  лично от зам. кмета на София Цветан Цветанов.
“Надяваме се, че това е началото на звездната кариера на Симона”, каза лидерът на младежката организация на ГЕРБ – Тодор Йосифов.
Песента по текст на Румен Николов и музика на Борис Чакъров бе записана в бургаското студио “CITY”. Продуценти от ""Gangsta Gangsta P.r.o.d.u.c.t.i.o.n", даваха професионални насоки на младата изпълнителка. Дискът ще бъде пуснат на пазара до няколко дни.


Прочетено: 2128 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Театър за драма. опера и балет, Бургас Малката Флора Бургас 2009 улична картина Pepi хотел приморец търговски център Созопол димитров ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development