Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сарафово иска публично извинение от арогантен общински кмет



10 Януари 2007, Сряда


Автор: Burgas Info



Директорът на териториална дирекция „Изгрев” Димитър Кадиев да се извини публично на жителите на кв. „Сарафово” за отправянето на обидни изрази към тях. За това призова днес от името на съгражданите си местният председател на ГЕРБ Иван Вълков.

Повод за реакцията на сарафовци е поведението на общинаря по време на срещата с хората от квартала снощи, във връзка с избухналия скандал с траурния парк там.

„Като не ви стискаха дупетата да си купите водомер и ви се досвидяха парите, няма да имате чешма в гробището!”, бе една от репликите на самозабравилият се общински чиновник към препълнената зала на читалището в Сарафово. Думите му предизвикаха острата реакция и негодувание на сарафовци. Те упрекнаха Кадиев, че демонстрира арогантност по време на цялата среща и поведението му е обидно за местните жители.

„Не може да стоите пред цяло събрание с ръцете в джобовете. Вие не ни уважавате, трябва да се извините”, призова от залата един от местните жители- Никола Райков. Въпреки призива, сарафовци така и не получиха извинение от общинаря.    

Като кмет на териториална дирекция „Изгрев”, Кадиев отговаря за квартал Сарафово. Според местните жители, от 1- ви януари страната ни е пълноправен член на ЕС и такова поведение е очаквано най- малко от общински служители. Местните хора смятат, че с поведението си Кадиев е опорочил иначе добрата идея на общината, да се осъществи среща с обществеността, за да се дискутира възникналия проблем в Сарафово. „Приемаме всякаква дискусия, дори и говорене на висок тон, но не и обиди. Още повече когато ги получаваме от човек, комуто се плаща да защитава интересите на хората”, смятат още жителите на Сарафово. Те настояват  да бъде променен статута на парцела от предназначен за „почивен комплекс” в траурен парк. Противното според тях би означавало поругаване честта на близките им.

 



Прочетено: 2476 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
лека вечер залез над ез.Вая-Бургас.JPG Републиканска след ремонта Конкур глазами зрителя Конкурс прическа Бургас 2009 Pink For Sale Стена Община Бургас Конкур глазами зрителя Летния театър на Бургас хотел приморец Списание Влъхвите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development