Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Четири пункта за билки в Бургаско глобени за нарушения



06 Февруари 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



Четири  пункта за билки не са представили в Регионалната инспекция по околната среда и водите в Бургас информация за количествата обработени билки за миналата година, съобщиха от пресцентъра на регионалната инспекция.
Това са собственици на пунктове в  Сунгурларе и селата Люляково и  Пъдарево. До края на януари те трябваше да представят данни за изкупените, продадените и наличните количества билки. За неспазване на срока ще им бъдат съставени актове по Закона за лечебните растения, който в такива случаи предвижда глоба до 1 000 лева.
Общо единадесет са регистрираните на територията на РИОСВ - Бургас организирани пунктове за събиране на билки. Предстоят проверки на всички регистрирани пунктове за подаване на невярна информация.
При проверките през миналата година бе съставен един акт за констатирано нарушение



Прочетено: 3100 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Списание Влъхвите Театър за драма. опера и балет, Бургас Тройно дестилирана украинска водка Флора -Бургас-2009.JPG singing in the rain :))) Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Созопол Индивид в Червено море Pink For Sale Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development