Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Иван Цанев е временно изпълняващ длъжността кмет на Несебър



12 Февруари 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



Заместник кметът на Несебър Иван Цанев е временно изпълняващ длъжността кмет на общината. Заповедта за това е издадена от Николай Трифонов на 1 февруари, когато той е излязъл в болнични. Трифонов лекува усложнения след бронхопневмония. Болничните му продължават до края на месеца. Общинската администрация в Несебър няма официална информация за заминаване на кмета в консулството ни в Одеса.

Преди няколко дни беше тиражирана новината, че Николай Трифонов ще напусне поста си и ще замине на работа в българското консулство в Украйна. Съобщението беше от Министерството на външните работи. Според информацията Трифонов ще отговаря за сътрудничеството в Черноморския регион. Срещу Трифонов тече прокурорска проверка за това, че е превишил правата си при продажба на имот - публична общинска собственост, който представлява част от улица в Несебър.

 



Прочетено: 2948 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пътят за никъде Международен Семинар на фризьорите София Източнокатолическата черква БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ приятелки аЗ В  АНГЛИЯ Змийския остров - Созопол над Ахелой на тела Кокили за Строители и Атракции евро 2008 Черноморец Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development