Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГЕРБ Бургас представи кандидатурата си за евродепутат



22 Февруари 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



 

 

Румяна Желева е кандидатурата на ГЕРБ Бургас за евродепутат. Това съобщи на пресконференция днес областният координатор на сдружението Димитър Николов.

Желева е преминала през всички нива на събеседване в ГЕРБ и е била одобрена от специално сформираната национална комисия в столицата. Тя е била номинирана от клуба на предприемача към ГЕРБ в морския град.

„Кандидатурата на Бургас получи една от най- високите оценки, от което сме изключително доволни”, заяви Николов.

Румяна Желева е д-р по социология на университета Отто фон Герике в Германия. В момента е преподавател по връзки с обществеността и корпоративни комуникации в софийския университет. Професор е по европеистика в университета в Магдербург Германия и научен сътрудник към БАН.

Владее немски, английски и руски език. На 37 години, живее в Бургас  със съпруга си, който е юрист и работи в банковата сфера.



Прочетено: 2218 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Неизползваната жп линия в парк Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Кой си изгуби мидите? Колоски на белом фоне хотел приморец съботно кафе Исторически музей, Бургас до паркинга на Площад Тройката, Бургас Конкур глазами зрителя мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development