Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГЕРБ настоява за реставриране на кметството в старинния Несебър



27 Февруари 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

От сдружението питат с анкета одобряват ли оттеглянето на Николай Трифонов

 

В бюджета на община Несебър за 2007 г. да бъде заложена сума за проектирането на комплексен административен център, където да бъде преместена общинската администрация, данъчната служба и всички звена за обслужване на гражданите.

За това настоява общинският лидер на ГЕРБ Георги Маринов, съобщиха от пресцентъра на организацията. 
Според него, по този начин ще бъде подобрено незадоволителното в момента административно обслужване на гражданите. 

Община Несебър няма самостоятелна сграда и се намира в жилищна кооперация. По етажите има апартаменти, където живеят семейства. По тази причина сградата е абсолютно неподходяща за административно обслужване на граждани, от което потърпевши са жителите на Несебър. В същото време пред срутване е сградата на старото кметство на общината, което се намира в старинния град. Тя е паметник на културата и има висока архитектурна и историческа стойност. Според общинският координатор на ГЕРБ особено обезпокоително е, че и тази година в бюджет 2007 не са предвидени никакви средства за ремонта й. Предложението на ГЕРБ е да бъде заложена сума за реставрирането на старото кметство и превръщането му в културен център. От сдружението още смятат, че в сградата могат да бъдат отделени помещения за ритуален дом, картинна галерия, културен център и че по този начин ще бъде съживена старинната част на града.  

„Входирахме предложенията си днес в деловодството на общинската  администрация. Надяваме се, че те ще бъдат приети от общинските съветници, тъй като това е желанието на жителите на Несебър”, заяви Маринов.  От сдружението обявиха още, че започват и анкета сред несебърлии с въпроси свързани с проблемите на града. От ГЕРБ ще попитат хората доволни ли са от административното обслужване в общината, необходим ли е Делфинариум на града, решени ли са проблемите с чистотата и как оценяват оттеглянето на кмета Николай Трифонов от поста. Анкетата ще стартира в началото на идната седмица, а резултатите от нея ще бъдат оповестени пред медиите.



Прочетено: 2376 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
На Вая Водна топка Община Бургас Конструкция Парк в Бургас, Младежки дом Pepi За Майсторите!!!!!!! витраж1 Флора -Бургас-2009.JPG До другото лято Ботева и Фердинандова
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development