Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Десните в Бургас с решение за обща платформа и кандидат за кмет



13 Март 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

13 десни и центристки организации започват изготвянето на единна предизборна платформа и ще издигнат общ кандидат за кмет на Бургас.
Това става ясно от приетата на среща декларация, под която подписа са сложили представителите на ГЕРБ, СДС, Гергьовден,  ДСБ, “Новото време”, „Демократическа партия”, „БНЗС”, БЗНС- Народен съюз, „Радикалдемократическа партия”, Радикали”, ЕДП, „Български демократичен форум”, Клуб 19-ти Ноември.  
Участниците в срещата са се обединили около това решение като ясна алтернатива на формирания през последните 12 години модел на управление в Бургас.
13 организации започват сформирането на работна група по разработване на единната политическа платформа. Те заявяват отвореност към желаещите да ги подкрепят други партии и граждански организации, които подкрепят общите им намерения. Представените организации пристъпват към сформиране на експертна работна група по разработване на единна предизборна платформа.



Прочетено: 3196 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
В атака Салат дьо Шоп Йордановден 2011, Бургас - от Тина pepita мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Черноморец-Поморие созопол вместо сняг на Коледа pepi Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development