Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те



22 Март 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



 

Кметът на Несебър Магдалена Мандулева забрани строителните дейности в курортните комплекси, ваканционни и вилни зони на територията на община Несебър от 1 май във връзка с настъпването на новия туристически сезон по морето. Забраната ще важи до 15 октомври 2007 г., съобщиха от общината.

Предстои да бъде проведена съвместна среща в Несебър със строителните предприемачи и строителните фирми в общината за съгласуване и обсъждане на действията им по изпълнението на заповедта, с цел успешна подготовка за летния туристически сезон.  

До 1 май 2007 г. недовършените строежи и строителни площадки трябва да бъдат замразени и обезопасени от техните възложители и изпълнители, както и да бъдат освободени и разчистени тротоарите и уличните платна около строежите, гласи заповедта на несебърския кмет.

В срок до 15 май, възложителите и изпълнителите на строежите

трябва да предприемат необходимите действия за възстановяване на засегнатите зелени площи около обектите им, като вземат мерки за почистване и засаждане със съответните видове декоративна растителност.

За ефективното изпълнение на това разпореждане и на основание Закона за местното самоуправление и местната администрация, ще бъдат открити от съответните органи на МВР четири контролно-пропусквателни пункта на възлови пътища в курортната община, през които няма да се допуска от 1 май преминаването на строителна и друга тежка механизация.  
КПП-тата ще бъдат разположени на кръговото кръстовище Слънчев бряг-Несебър, в района на складовата база на Слънчев бряг, на разклона за с. Тънково на обходен път Варна, Тънково, Слънчев бряг и в района на КПП Кошарица.

За спазването на забраната, община Несебър се е обърнала за  съдействие и към Регионалната Дирекция за национален строителен контрол  в Бургас.



Прочетено: 2611 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският мост през 2011 г. Мой хороший знакомый из Бургаса Тройна дъга над Бургас Лятото ГРОБИЩЕН ПАРК pepi Фен Жълтурче pepita Дружинката Александропулис, юни.2007 Попрошайка воробей
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development