Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Протестиращи искат нов морал в управлението на НАП Бургас



27 Март 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

Над 200 моряци, бизнесмени, граждани от Бургас и Варна се включиха в митинг шествието “Чисти данъчни-чист бизнес”, организирано от RN-MEDIAGROUP.
Това е първата подобна проява, която се организира в България. Шествието започна от площад “Тройката”, премина през централната улица “Александровска” и завърши пред сградата на НАП Бургас. Там участниците в митинга прочетоха декларация, в която се обявиха срещу неморалните и незаконни действия на определени ръководни данъчни служители.

“Заставайки начело на значими държавни институции като НАП- Бургас, такива висши чиновници не трябва да подчиняват цялата дейност на ръководеното от тях ведомство на личните си интереси. Движейки се по ръба на закона, те могат да налагат дълбоко порочна практика на рафирано и нерегламентирано притискане на бизнеса. Поставен в такова положение, бургаският бизнес често е принуден да избира между привидното финансово спокойствие с приведен до земята гръб и бързия и окончателен фалит. Ние сме убедени, че само в спокойна обстановка може да се развива силен бизнес, с повече данъчни приходи. А това ще доведе до възходящото икономическо развитие и просперитет на морския ни град”-се казва в декларацията.
Участниците в шествието призоваха за нов морал в управлението на нАП Бургас, за европейско отношение към данъкоплатците и българските моряци.


Многобройни проверки са доказали, че няма проблеми в работата на Териториалната данъчна дирекция, обяви директорът на ТД НАП-Бургас Недялко Киров. По повод извършените ревизии на “ЕР Ен Медиагруп” Киров подчерта, че данъчните проверки са извършени като са спазени всички законови изисквания.



Прочетено: 2855 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятната естрада в Морската градина Аз И Брат ми  с децата . Професионални Кокили!!! Странджа през есента HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Pepi Международен Семинар на фризьорите София Фонтанът на площад Тавия Вече съм голяма Маската
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development