Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

На Цветница “Запалете свещичка, дарете живот” в кампанията за безвъзмездно кръводаряване



28 Март 2007, Сряда


Автор: Burgas Info



 

За десета поредна година през април и май се провежда пролетната Национална кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване, съобщиха от Министерството на здравеопазването.
Целта е да се информират българските граждани за безвредността и безопасността на акта на кръводаряване, да се обясни, че безвъзмездното и доброволно кръводаряване е без алтернатива, че то е първата стъпка към осигуряване на безопасни, качествени, сигурни и ефективни кръвни съставки. И не на последно място, да се поканят за кръводаряване хората, за които думите благотворителност, взаимопомощ, хуманност са част от житейското верую.
Кампаниите се организират с мисълта, че благоденствието на обществото се гради върху отговорността, съпричастността, взаимопомощта, проявени от членовете му, върху разбирането, че да получиш, трябва да дадеш.
Чрез акцията за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на един от най-светлите християнски празници – Цветница, искаме да приобщим всички хора, които смятат, че като дарят кръв, даряват надежда на всички, чийто здраве и живот зависи от кръвопреливането, коментираха от здравното ведомство.
Да дариш надежда за спасение в този ден е изключителна проява на милосърдие и съпричастност.
 



Прочетено: 2285 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ майк ЛРД Поглед от дрон камини всичко за отопланието небе Старото пристанище Флора -Бургас-2009.JPG моите цветя лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development