Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

“Евролайф” вече и в Бургас



20 Април 2007, Петък


Автор: Burgas Info



 

Архиерейският наместник на Бургас отец Борис Беров освети новия офис на водещата брокерска компания “Евролайф”. За откриването пристигна лично изпълнителният директор на компанията Александър Бужанин. Той преряза лентата на модерния офис. В него ще се предлагат консултански услуги, ще има и зала за презентации. Събитието уважиха много партньори, клиенти и приятели на компанията.
”Евролайф” е водещата компания в България в областта на подсигуряване на семейството, спестяване и грижа за старините. Фирмата е дъщерна компания на  ОЦ „Окцидент Холдинг” АД със седалище в Цуг, Швейцария. ОЦ Окцидент Холдинг АД е водещ в предлагането на финансови услуги в Централна и Източна Европа с повече от 600 000 клиенти за последните 15 години. Компанията предлага както на частни, така и на бизнес-клиенти многобройни услуги за подобряване на финансовото им положение.
Това е третият офис на фирмата в България, след София и Варна. В офисите са предлагат консултантски услуги, оборудвани са с модерна техника и зала за презентации.
Евролайф България е повече от брокерска фирма. Специалистите на компанията в областта на финансовото осигуряване, спестяването и грижата за старините се чувстват отговорни за доброто състояние на клиентите си.
Компанията предлага несложни и професионални решения за реализиране на финансовото подсигуряване на клиентите и техните близки.
”Нашите опитни финансови консултанти ще Ви съветват винаги с цялостен поглед върху нещата. Цялостна консултация за днес и утре. Като акцентът винаги пада върху едно – да се намерят най-подходящите инструменти за инвестиция и подсигуряване за Вашите индивидуални цели и нужди. Така Вие получавате концепция от решения, които напълно отговарят на Вашите изисквания. Както днес, така и в бъдеще”, каза изпълнителният директор Александър Бужанин.



Прочетено: 4891 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АЗ ПЕПИТА Семейство на плажа Бургас-моста Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Стена Пристанище Приморско Конкур глазами зрителя Черноморец-Поморие Аз в Лондон Лутън Жреци на музите 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development