Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

БУРГАС ПРАЗНУВА 24 МАЙ



24 Май 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



 

 

28 училища се включиха в празнично шествие по повод Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура-24 май. В него участваха и възпитаници на детски градини.

Шествието тръгна от площад “Тройката”, премина по ул. “Александровска” и приключи в Морската градина. В него се включиха училищни оркестри, мажоретни състави, бивши  и настоящи преподаватели. По традиция в парада участваха и представители на випуски, завършили преди няколко десетки години.

На тържеството присъстваха кметът Йоан Костадинов, областният управител Любомир Пантелев, началникът на Регионалния инспекторат по образование Таня Борисова, общински съветници,  духовници, читалищни дейци, много граждани.

Празничната програма продължи с концерт на Детски фолклорен ансамбъл “Трите пъти”, с ръководител Марио Егов, на откритата сцена пред хотел “България”.

По повод светлия празник днес в Изложбената зала на СБХ се откри празничната изложба на бургаските художници, а в Художествена галерия “П.Задгорски”-изложба-графика, посветена на 25-годишния юбилей на графична база-Бургас.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!



Прочетено: 4130 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови горноезеровски циганин Конкурс прическа Бургас 2009 производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени Глухарчета орел Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Цвят на череша с пчели Коктейл Созопол Камини CLAM Нощен Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development