Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Партия ДЕЛА получи национална регистрация в Софийски градски съд



11 Юни 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



 

Учредената в Несебър партия ДЕЛА получи национална регистрация, съобщиха от пресцентъра на организацията. 
Решението е на Софийски градски съд.

ДЕЛА е първата организация, регистрирана през 2007 г. по новия закон за политическите партии. С промените в него бяха въведени серия от изисквания, необходими за регистрация на нова партия. Едно от тях е събирането на 5 000 подписа, което е сериозна бариера пред новите организации. Само за месец ДЕЛА успя да събере подкрепата на над 7 000 души, изразили съпричастността си към идеите на новата формация.

Първата цел на ДЕЛА ще е участие в местните избори в Несебър. Партията ще има своя листа за общински съветници. По всяка вероятност ще издигне и собствена кандидатура за кмет.

 „Искаме на практика да покажем, че може да се работи честно, без да се прави бизнес от политика. Когато хората се убедят в това, ДЕЛА ще участва и в следващите национални избори”, заяви председателят на организацията Атанас Терзиев.

Сред учредителите на ДЕЛА са известни общественици, икономисти, юристи и предприемачи, между които председателят на неправителствената асоциация за насърчаване на чуждестранните инвестиции Чавдар Александров.

На учредително събрание преди месец делегатите решиха ДЕЛА да има два управителни органа- изпълнителен петчленен и контролен -седемчленен съвет. За Председател на партията бе избран предприемачът Атанас Терзиев. Негови заместници са Йоана Гиздова - юрист с дългогодишна адвокатска практика в София, Ненчо Драгиев -  строителен предприемач от Пловдив, Силвия Тончева от Несебър- управител на туристически комплекси, Станислав Цанев от Несебър – бизнесмен. 

Мотото на ДЕЛА е «Всеотдайни в делата, единни срещу кражбата и лъжата».



Прочетено: 2286 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас В Несебър паметникът на Руската армия Слънчев бряг не е само строителен обект камини всичко за отопланието Извилистая жизнь дерева Учебници CALLAN метод полети и пристани 01 На Вая Индивид в Червено море
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development