Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трима пожарникари обгазени, един от автомибилите им изгоря



28 Юни 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



 

Трима пожарникари са обгазени по време на гасенето на пожара, избухнал в складовата база на най-големия доставчик на строителни материали за Южна България- фирма “Гранити”. Те са откарани за наблюдение в бургаската болница, няма опасност за живота им. Една от пожарните коли не е успяла да напусне мястото на инцидента и е изгоряла напълно, съобщиха от полицията.
В момента гасителните работи продължават. Пътят към к-с “Меден Рудник” ще бъде затворен в близките два часа.
По първоначални данни пламъците са забелязани от служители на фирма “Магнис”, намираща се в близост до задната част на складовете на “Гранити”. На подадения в бургаската пожарна сигнал своевременно са се отзовали четири противопожарни автомобила и осем огнеборци.
Високите температури и складираните в задната част на базата PVC тръби, топлоизолационни плоскости, фибран и стиропор, са спомогнали огъня да се разпростре за минути. Огромните пламъци и гъстите черни облаци, обхванали складовата база са създали рискове за шофиране по отсечката, свързваща к-с “Меден Рудник” с Централната част на Бургас. Поради това районът своевременно е отцепен от служители на сектор “Пътна полиция”, а пътния трафик пренасочен по обходни маршрути.
По данни на управителя на “Гранити” Стоян Стоянов,  сградата както и складовите наличности са застраховани, а търговската дейност въпреки инцидента няма да бъде преустановявана.  

 



Прочетено: 2433 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Рибарското селище край Бургас pepi Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Декабрь 2017 года ahtopol Декоративната кула до хотел Флора Бургас 2009 Йордановден 2011, Бургас - от Тина Гиацинт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development