Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас събра 10 300 лв. за онкоболния Добри



02 Юли 2007, Понеделник


Автор: Burgas Info



 

Благотворителна фотоизложба в помощ на 12-годишния Добри Николов от Варна бе открита в залата на регионална библиотека "П.Яворов"в Бургас. Момчето се нуждае от костно-мозъчна трансплантация в чужбина, за която са необходими 200 000 евро.
Организацията и реализацията на събитието бяха изцяло дело на нашите приятели Григор, Диана и Силвия. Гриша, Диана, Силвия, прекрасни сте! Дай Боже всички млади хора в тази страна да са като вас! Тогава... ех, тогава ще бъдем напълно спокойни за бъдещето. Всички изложени снимки имат награди от фотографски конкурси. Свои творби предоставиха безвъзмездно Константин Николов, Стефан Куцаров, Григор Атанасов, Николай Казаков, Евгения Максимова, Александър Перухов, Валери Христов, Величко Естов, Десислава Генкова, Цвета Андонова, Вероника Петрова, Иван Андонов, Николай Атанасов, Цветомир Трънков и Васил Миладинов. До сълзи трогателен беше собственикът на Медицински център Св. София - Семир Абумелих, който откупи и подари на Добри черно-бяла фотография на витите стълби към горното ниво на кея на Бургас на автора Стефан Куцаров, като преди това всички лекари, сестри и администратори на медицинския център се подписаха на гърба на снимката. Доби си гушна картината и повече не се раздели с нея. Семир достави на нашето тихо момченце огромна радост с оригиналния си и топъл жест. Общата сума, набрана от благотворителната фотоизложба е 10 300 лв., които ще бъдат преведени в дарителската сметка на Доби.
За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш!



Прочетено: 3529 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел приморец централна градска тоалетна Аз И Брат ми  с децата . хотел приморец Tiffi Shop Морската градина в Бургас Ботева Стив и аз Републиканска след ремонта Мото клуб Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development