Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Събарят "Златна перла" край Варвара?



10 Юли 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

Регионалната дирекция по национален строителен контрол (РДНСК) в Бургас запечата ваканционното селище “Златна перла“ край Варвара след подаден сигнал, че строителството там продължава. Всички входни врати на комплекса са запечатани, а районът е ограден с жълта лента, с която се ограничава достъпът до строежа, за да се предотврати влизането на строителна техника и работници, съобщи БТА. 
Издадени са нови 11 заповеди за забрана на строителните дейности по обекта и изграждането на ел.мрежата. Преди няколко дни в комплекса багери са разкопавали трасе за изграждане на ВиК- и електрическа мрежа. По думите на директора на РДНСК Милен Ненчев инвеститорът - фирма “Краш 2000“, до момента не е подавал молби за издаване на лични партиди за вода и ток, а захранването е ставало от съседен трафопост. Въпреки че всички разрешителни за строежа на “Златна перла“ са отменени, все още не може да се престъпи към събаряне на обекта, заявиха от дирекцията.
“В момента, в който имам становище по отношение на обжалваните заповеди, отменящи строителните разрешения, ще мога да коментирам последващите действия на дирекцията по строителен контрол“, заяви Ненчев.
Почти 90% от апартаментите в комплекса вече са продадени на чуждестранни купувачи.
В своя декларация купувачите заявяват, че ще съдят държавата за пропуснати ползи от спряното строителство.



Прочетено: 3854 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кайро АХИЛОЙ съботно кафе pepi Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани vvz ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК моите цветя Пътна помощ - ADAC след кафето Зеленина в Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development