Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пламна война между бургаски прокурори



10 Юли 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

Двама бургаски обвинители от районната прокуратура скочиха срещу шефа си Георги Кузманов заради дело срещу местен чиновник. Красимира Каталиева и Райко Стоянов обявиха, че са написали по този повод и писмо до главния прокурор Борис Велчев. "Настояваме да бъдат огласени резултатите от проверка срещу Кузманов, заради която с колегата Каталиева бяхме викани в София", каза Стоянов. Според него проверката е заради неправомерно прекратено дело. То било срещу зам. районния кмет на ТДУ "Изгрев" в Бургас Димитър Кадиев, обвинен, че е скрил неплатежоспособността на една от фирмите си. "Аз бях наблюдаващ прокурор. Зад гърба ми Кузманов е прекратил делото с мотив, че му е изтекла давността, което не бе вярно", твърди Стоянов. На по-горна инстанция решението на Кузманов било отменено.
Самият Кузманов призна, че действително се е намесил, но не това била причината за конфликта. "Те имат личен мотив срещу мен, защото им отправих забележки. На Каталиева, че не си спазва работното време, а на Стоянов - че употребява алкохол в работно време", каза той. И заяви, че ревизията на работата на районната прокуратура приключила с отлични резултати.
Пред "Сега" главният прокурор Борис Велчев обясни, че проверката в районна прокуратура в Бургас не е била насочена към ръководителя й. Проверявани са движението и срочността на делата. Висши магистрати също отрекоха срещу Кузманов да има проверка.



Прочетено: 2678 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2008 Приятелки в три цвята вечерен Бургас Pepi Извор на Марина река над Ахелой vvz  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка моите цветя Бургас, мостика на границата с брега късче от Морската градина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development