Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пламна война между бургаски прокурори



10 Юли 2007, Вторник


Автор: Burgas Info



 

Двама бургаски обвинители от районната прокуратура скочиха срещу шефа си Георги Кузманов заради дело срещу местен чиновник. Красимира Каталиева и Райко Стоянов обявиха, че са написали по този повод и писмо до главния прокурор Борис Велчев. "Настояваме да бъдат огласени резултатите от проверка срещу Кузманов, заради която с колегата Каталиева бяхме викани в София", каза Стоянов. Според него проверката е заради неправомерно прекратено дело. То било срещу зам. районния кмет на ТДУ "Изгрев" в Бургас Димитър Кадиев, обвинен, че е скрил неплатежоспособността на една от фирмите си. "Аз бях наблюдаващ прокурор. Зад гърба ми Кузманов е прекратил делото с мотив, че му е изтекла давността, което не бе вярно", твърди Стоянов. На по-горна инстанция решението на Кузманов било отменено.
Самият Кузманов призна, че действително се е намесил, но не това била причината за конфликта. "Те имат личен мотив срещу мен, защото им отправих забележки. На Каталиева, че не си спазва работното време, а на Стоянов - че употребява алкохол в работно време", каза той. И заяви, че ревизията на работата на районната прокуратура приключила с отлични резултати.
Пред "Сега" главният прокурор Борис Велчев обясни, че проверката в районна прокуратура в Бургас не е била насочена към ръководителя й. Проверявани са движението и срочността на делата. Висши магистрати също отрекоха срещу Кузманов да има проверка.



Прочетено: 2694 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пътна помощ дъга пазач Созопол. морето Флора Бургас 2009 фонтанът на площада камини Елена аз Черноморец Бургас Алёша. 9 мая 2015 года
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development