Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Криминална хроника - 30.07.2007



30 Юли 2007, Понеделник


Автор: Цветелина



На 29.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частна квартира -стая на тавански етаж в частен дом в с. Черноморец, общ.. Созопол, обитавана от 30 годишен мъж от Стара загора, откъдето е извършена кражба на сумата от 3 252 лв., съхранявани под дюшека на леглото. Работата по случая продължава от служители на РПУ Созопол.
           На 29.07.т.г., от частен дом, намиращ се на ул. «Хан Аспарух» в Царево е извършена кражба на сумата от 663 лв., собственост на 27 годишен мъж от Царево, съхранявани между страниците на бележник в незаключена стая. Предполага се, че кражбата е извършена от летовник, отседнал в къщата, тъй като някои от стаите й са давани под наем. Работата по случая продължава от служители на РПУ Царево..

 

 

           На 29.07.т.г. от къща за гости, намираща се на ул. «Марица» в с. Равда, е извършена кражба на дреха, собственост на 41 годишен мъж от Хасково, в която е съхранявана сумта от 2 500 лв. В помещението на втория етаж е проникнато през отворената балконска врата. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

 

 

         На 28/29.07.т.г., през незатворен прозорец на тоалетна, е проникнато в сградта на «Домостроене» ООД - Бургас, намираща се ул. «Комлушка низина». След взломяване на две входни врати е проникнато в помещение в сградата, наето от фирма «Обединена млечна компания» АД – Пловдив, откъдето чрез отключване с подбран или преправен ключ на метална каса е извършена кражба на сумата от около 10 000 лв. Офисът не е охраняван със сигнално охранителна техника. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

 

 

На 29.07.т.г. около 14.00 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение от 51 годишна жена от с. Зидарово, която е заявила че около 13.00 ч. в златарски магазин, намиращ се на битака в к-с «Меден Рудник», е установила че от джоба на панталона й, е извършена кражба на сумата от 2 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.

На 29.07.т.г. в 02.40 ч. в РПУ Айтос е получено съобщение за възникнал пожар в стопанския двор на бившето предприятие «Борба с ерозията» в Айтос, при който е изгорял изцяло намиращ се в двора фургон. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила с четирима огнеборци. Вероятна причина за възникване на пожара е късо съединение от ел. табло, закрепено във фургона. Общата стойност на нанесените щети е в размер на около 3 000 лв.

 

 

На 29.07.т.г. около 13.45 ч. в РПУ Сунгурларе е получено съобщение от 82 годишна жена от с. Грозден за възникнал пожар в двора на къщата й в същото село. В резултат на пожара са изгорели шест пчелни кошера в едно с пчелни семейства и меда, както и 18 лозови насаждения. Огънят е възникнал в следствие на незагасена цигара, хвърлена от съседа на възрастната жена – 44 годишния А.А., който е извършвал ремонтни дейности в двора на къщата си. След възникване на пожара А.А. заедно с 82 годишната жена са се опитали да потушат огнените пламъци, но са установили че отва не е по силите им, след което са алармирали пожарната служба в Сунгурларе. Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и седмина огнебореци.

На 29.07.т.г. в 08.50 ч.. в РПУ Средец е получено съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ в града за инцидент, при който е пострадало непълнолетно момче от с. Суходол. Установено е, че 14 годишния Х.Ж. се е качил на метален стълб с високо напрежение, намиращ се в южния край на село Суходол, хванал се е за жиците, след което вследствие на токовия удар, е паднал на земята, отхвърлен на около 50 м. от стълба.. Момчето е настанен в МБАЛ Бургас с множество изгаряния по цялото тяло, където по-късно е починал. Работата по случая продължава от служители на РПУ Средец..



Прочетено: 3407 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Бургаска къша Конкур глазами зрителя Извилистая жизнь дерева Гъбките Три девойки ученички Spirit of Burgas Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ pepi хотел приморец Гараж на село
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development