Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Обичам ли те – все пак книга за любовта



Ключови думи:
08 Август 2007, Сряда


Автор: Румяна Емануилиду, Словото



Книжарница "Хеликон" в Бургас домакинства на 2 август на премиерата на романа на Искра Ангелова и Петър Волгин "Обичам ли те?". В петък (3 август) беше и представянето им във Варна.
Пред аудиторията наживо двамата разказаха за възникването на тази щура идея, за осъществяването й във вид на разменени чрез интернет писма и за резултата от нея. И ако предварителната нагласа на някои е била да видят двама ексцентрици – актриса (Народен театър "Иван Вазов") и телевизионна водеща (БНТ) и скандален радио (БНР) и телевизионен водещ (ТВ7) с още по-скандални книги, то очакванията им със сигурност не са се оправдали.
По-скоро, бих казала, видяха двама души, които твърде рано са обърнали поглед назад и навътре, за да дадат като че ли и на себе си отговор за онези вечни теми (мъжът и жената, любовта, чувствата, свободата, смъртта), от които човек винаги ще бъде обсебен.
И тъй като е писана в началото на 21. век, книгата си има своето съвременно обяснение на тези вечни неща.
Епистоларен роман, приказка, кореспонденция, диалог между половете, експеримент или както и да я наричат, тя вече е надминала предварителните очаквания дори на авторите.
Колкото до изводите за общуването и вечните неща, тях е по-добре всеки да си ги направи сам – загледан, също като авторите – назад и навътре в себе си.
Kнигата на Искра Ангелова и Петър Волгин "Обичам ли те?" можете да закупите с намаление от виртуална книжарница "Словото".


Прочетено: 3586 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Фонтанът на площад Стена Кукерландия 2011, Ямбол къща Ритуалната зала в гробищата Лалета Мото клуб Pepi Странджанска гора Ловец, авджия Флора Бургас 2009 Гиацинт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development