Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

18 дни мъртво вълнение на Северния плаж в Бургас



10 Август 2007, Петък


Автор: BurgasNews



Вече трета седмица "солуганът” дълбае брега на северния плаж в Бургас. Силните вълни, стотиците дънни ями и мощното подводно течение превръщат къпането в морето във високорисково удоволствие. 57 опасни инцидента са регистрирани през този период, съобщават от фирмата концесионер на ивицата "Онтайм". Последният инцидент е с 24-годишен пловдивчанин. Той скочил от моста и попаднал във водовъртеж. Младежът бързо загубил сили и подводното течение го отнесло на около 20 метра по посока на централния плаж. Общо четирима спасители са успели да изкарат на брега давещия се и да му окажат първа помощ. Румен е напълно възстановен. Летовничка от Словакия пък попаднала в дънна яма край канала между 10 и 11 пост. Жената навлязла в по-дълбоки води, въпреки че тази зона е неохраняема. И при този инцидент е спасен човешки живот.
С риск да омръзнем на нашите гости ние няма да спрем да им повтаряме да внимават на плажа, защото отговорността за здравето и живота на посетителите трябва да е поделена между тях самите и спасителите, припомни концесионерът Ваклин Стойновски. От днес на посетителите на плажа "Бургас - Север” се раздават листовки с предупреждения за потенциалните опасности, които дебнат в морето.


Прочетено: 3352 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджа, старите дървета камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ хотел Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ хотел приморец ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Рибарското селище привечер Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ през гората, до морето Стара църква в Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development