Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Любимият диджей на Мадона и Стинг в Слънчев бряг



Ключови думи:
10 Август 2007, Петък


Автор: Новинар



Виктор Калдерон не е просто име, той е невероятен. Този петък в Слънчев бряг феновете ще му се изкефят максимално с клубното парти на брега на морето. След като миналата година дискотеките се оказаха тесни, сега клуб "Ялта" изнася купона на открито. Виктор Калдерон е явление в хаус музиката. Ремиксирането на едни от най-хитовите си парчета му поверяват Мадона и Стинг. С попдивата е работил над 10 пъти, а прочутата й балада "Frozen" е с негов клубен аранжимент. Същото е и с песента "Desert Rose" на Стинг, който се затворил в студиото и презаписал вокалите само за да паснат на влудяващия ритъм от ремикса. Ако се наложи да продължим списъка със звезди, които предпочитат Виктор Калдерон - Елтън Джон, Синди Лоупър, Рики Мартин го обожават. Дизайнерите Долче и Габана също му поверяват да избере музиката за дефилетата им в Милано.
Точно този Виктор Калдерон сега ви идва на крака в България и ако сте на морето, просто няма начин да пропуснете партито му на Cacao Beach.
Виктор Калдерон е един от водещите хаус DJ и продуценти на международната клубна сцена. Въведен е в Ню Йоркските клубове от по-големия си брат през 1991, след което подписва договор с лейбъла Sire Records. Ремиксирал е мнохо хитове на Бейонсе, Мадона, Depeche Mode, Джанет Джексън, Сара Брайтмън и много други. Също така издава и няколко собствени песни две от които достигат до номер 1 на Hot Dance Club Play. Това са песните "Give It Up" от 1997 и "Are You Satisfied?" от 2001. Втората е с вокалите на Дебора Купър. Работил е и заедно с други хаус музиканти като Петер Раухофер.


Прочетено: 3610 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
4 информация    http: //boltmin. blogspot. com/ закачалки 2 жълто и сиво 2 Underwater Велодорожка Роза Жълтурче.jpg Цъфнали череши ЛОНДОН Краси singing in the rain :)))
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development