Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дискотека Елит – по-добра отвсякога



13 Август 2007, Понеделник


Автор: Автор: Компас



Преди броени дни отвори отново врати една от най-култовите бургаски дискотеки „Елит”. Според денс маниаците и любителите на нощния живот, които я изпълниха по време на откриванeто й, тя е по-добра от всякога. Познатото на всички през 90 -те години нощно заведение беше позагубило сериозно чара си. От около една година наемател на клуба е веригата, която стопанисва абсолютните лидери на нощния живот в града „Текила”, Вселена” , ресторант „Луксор” и стайл кафе „Натали”. За бургазлии беше интересно да видят дали очакваните промени в заведението ще върнат водещите му позиции. А промените са повече от сериозни. „Елит” е напълно обновен. Интериорът е сменен с преобладаващи мотиви от Далечния изток. Новото лайт шоу би се понравило на всички нощни птици, а саундът безапелационно кара посетителите да забравят всичко и да танцуват до зори. Но най-приятната изненада за денс маниаците е възможността да получат клубни карти, които им дават възможност да ползват всички услуги във веригата „Куул Плейс” с отстъпка.
В най-новото заведение върху картата на нощния живот в Бургас е използвана авангардна методология за обезшумяване. Това е третото открито заведение на „Куул Плейс” след „Текила” и „Вселена”, което решава успешно проблемите с шумовото замърсяване. Като част от италианската технология, която е внедрена, са разположени стендове, които поглъщат шума чрез многослойни панели. В тях се редуват пластове, които са шумопоглъщащи и шумонепроницаеми, като по този начин се неутрализират ниските, средните и високи честоти.
Според специалистите този способ забавя движението на звуковите вълни и така се осигурява една спокойна вечер за хората, които не искат да чуват музика в домовете си или по време на разходката си.
„Винаги отделяме голямо внимание на тези детайли. За обезшумяването на „Елит” изразходихме над 200 000 лв., а тази инвестиция всъщност е по-голяма, отколкото вложенията в оборудването на самото заведение“ – сподели Ваклин Стойновски, собственик на веригата „Куул Плейс”. Според него в миналото дипломатите от намиращото се наблизо турско консулство са се оплаквали от високия шум постоянно, но сега това е невъзможно да се получи.
„Обещаваме на турския консул абсолютна тишина и спокойствие, същото гарантираме и на живещите наблизо. До момента няма никакви регистрирани оплаквания от шумово замърсяване в района около „Текила” или „Вселена”, същото ще е положението и с новото заведение“, твърди Стойновски. „Търсим възможност да менажираме заведения, които са придобили известност през годините, но поради някакви причини са загубили своите позиции. На практика ние им вдъхваме нов живот“ – сподели при откриването на „Елит” собственикът на веригата „Куул Плейс” Ваклин Стойновски.


Прочетено: 7294 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Довиждане, лято! Конкурс прическа Бургас 2009 Конкур глазами зрителя Созопол Spirit of Burgas Spirit of Burgas паметникът на Руската армия над Ахелой Странджа през есента Лувъра, Париж - от Бутик приятелки Ремонтира носачи BMW
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development