Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Комиците с три представления в Бургас



21 Август 2007, Вторник


Автор: Автор: Мери КОЛЕВА, КОМПАС



Три представления изнесоха в Бургас комиците. Актьорите Любомир Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Христо Гърбов , Петьо Петров-Шайбата, фолкдивата ДесиСлава и рапърът Играта забавляваха бургаската публика, изпълнила до краен предел залата на бургаската опера.
Нашият град е третата спирка от националното турне на комиците в цялата страна “Смях на мах”. След Бургас шоумените ще забавляват хората във Варна, Горна Оряховица, Добрич, Каварна, Стара Загора и т.н. Но само тук бяха изнесени три спектакъла.
“Бургас е градът с най-много представления и най-много фенове”, каза Кръстьо Лафазанов, който е бургаски зет. Уникалното в техния спектакъл е, че публиката задължително участва в него. Едно от превъплъщенията, което видя публиката, бе на Христо Гърбов в певицата Тони Димитрова.
“На нашите представления идват хора от всякакви възрасти - от деца до старци. Но всички истински се забавляват. Хуморът няма възраст. Публиката сама участва в спектакъла. Според реакциите на зрителите и ние реагираме”-заяви актьорът Любо Нейков.
Фолкпевицата ДесиСлава също е част от екипа на “Комиците”. Фината блондинка влиза в ролята на актриса и имитира свои колежки от попфолка - Камелия, Глория, Мира,а и Надка Караджова, дори Шакира. Певицата се включва и в актьорските изпълнения на сцената. На края тя изпълнява своите хитови песни с Руслан Мъйнов и Играта. Самата ДесиСлава сподели, че турнето за нея е урок по актьорско майсторство.
Любо Нейков съобщи още, че група PIF се присъединява с клип към националната кампания за безопасност по пътищата “Карай разумно, спаси живот” по инициатива на “Комиците”, МВР и bTV.
Парчето се казва “Не спя” и видеоклипът към него се очаква да излезе до броени дни. Кадрите, предоставени от МВР, са стряскащи и показват най-жестоките катастрофи у нас. Той добави, че песента ще се завърти в национален ефир, а след това и по други водещи електронни медии.
“Надяваме се малко да разтърси хората. Ще се опитаме да пускаме клипа максимално”, заяви още комикът.
Комиците бяха единодушни, че турне догодина пак ще има, а новият сезон ще бъде по-интересен, на модерен декор, на по-голяма сцена и т.н.


Прочетено: 4349 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Данил майк Странджа Гората ll Залез тръби pepita Конкурс прическа Бургас 2009 Община Бургас Известен Созополски профил
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development