Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Dominic Plaza стартира T.U.S.O.B Summer Sessions в Бургас



Ключови думи:
22 Август 2007, Сряда


Автор: techno



The Underground Sound Of Bourgas е поредицата от партита донесла на Бургас музикален престиж и известност. Клубни фенове, диджеи или просто слушатели очакват с нетърпение всяко следващо парти за да се забавляват до сутринта с хаус музика. The Underground Sound Of Bourgas Summer Session Part 1 е летният вариант на серията от партита, главната идея и цел на която е да провокира лятната денс вълна в града. Неведнъж организаторите от Dance Club Excess и Club Alibi са предоставяли на бургаските фенове най-актуалните и известни диджеи в света. И този път гост диджеят няма да е изключение.
Dominic Plaza е роден в Полша, израстнал е в Швеция, а сега е резидент в Барселона, Испания. Той е пътувал из целия свят за да обогати своите умения в продуцирането и диджеинга с хаус музика. Dominic започва да продуцира музика за удоволствие и постепенно неговите знания нарастват до степен, в която може да преминава от поп и електроника до хаус музика. Пет години след това той започва да изучава хаус ритмите по-внимателно и не след дълго това дава резултат във внушителните му продукции и миксове. Скоро Dominic Plazа си спечелва репутация на диджей способен да заведе слушателите си на музикално пътешествие в електронната музика. Днес Dominic редовно работи с промоутъри като Reneissance и Fokused. През 2003-та година Dominic издава първото си парче за лейбъла на Eric Morillo - Sondos. Малко по-късно през същата година той издава и второто си парче "Give me some more" за шведския лейбъл Joia и успява да привлече вниманието на диджеи като John Digweed и Seb Fontaine. В началото на 2005-та година Dominic издава няколко нови продукции, които представят неговият талант и иновативност спрямо музиката. Неговото парче "Sounds Rushing" и ремиксът на David West стават най-големият клубен хит за годината, а DJ Tiesto включва продукцията в "Searching For Sunrise 4". Парчето "Sundown/Originative" е издадено от испанския лейбъл TUSOM и е провъзгласено за едно от най-добрите парчета в Ибиза. Оригиналните продукции на Plaza за известният лейбъл Vapourise заздравяват реномето му на креативен продуцент. Днес Dominic работи заедно със студийния си партньор Parham, с когото създават уникални мелодии. Двамата са издавали продукциии за лейбъли като Renaissance, Vapour, Fokused, Plastik Park и Babylon. Първата съвместна продукция на Dominic и Parham е издадена през 2004-та година от лейбъла Vapour. След тази продукция дуото привлича вниманието на световния диджейски елит. Ремиксът им за Renaissance "Last Rhythm - Last Rhythm" заедно с Martijn van Telden застава на първо място в много световни класации. Партито с DJ Dominic Plaza ще се състои на двадесет и трети Август в Club Alibi. Освен страхотна атмосфера и невероятно денс шоу посетителите на Club Alibi ще се насладят и на най-добрите миксове от Dominic Plaza, Double D & friends.
За да продължат лятното парти настроение организаторите 12 Inches вече са готови със следващият епизод на The Underground Sound Of Bourgas - Summer Session Part 2 с испанския топ диджей Christian Duran! Summer Session Part 2 ще се състои на шести Септември в Club Alibi.

http://www.dominicplaza.com/
http://www.djchristianduran.com/
http://www.djdoubled.biz/


Прочетено: 4926 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Земя на хоризонта БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ лека вечер До другото лято Несебър Глухарчета Декоративни дървени конструкций Преминаването забранено! Европейка Републиканска след ремонта Лампа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development