Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Драгомир Попов ще решава "горчива чаша" с проблеми на Несебър



18 Септември 2007, Вторник





Кандидатът за кмет на общината, издигнат от коалиция “Единни за община Несебър" предвижда ново многофункционално кметство

Симпатизантка връчи на Драгомир Попов "горчивата чаша", пълна с проблемите на Несебър и съставните селища, а той заяви, че ще се стреми в края на следващия мандат тя да остане празна
Снимка  Митко Димитров

Симпатизанти връчиха символична "горчива чаша" с проблеми на Несебър, които трябва да бъдат решени    , на кандидат-кмета на общината Драгомир Попов. „Ако бъда избран, ще се стремя в края на мандата чашата да бъде празна", отговори Попов. Той обяви официално вчера, че се кандидатира за кмет от името на гражданска коалиция „Единни за община Несебър".
Драгомир Попов е икономист, три мандата общински съветник в местния парламент на Несебър и е един от най-активните негови членове, сочи статистиката с изказванията в зала и броя на внесените предложения. Занимава се със строителен бизнес.
Новата коалиция "Единни за община Несебър" ще атакува местния парламент със собствена листа с общински съветници. Имената в нея са подбрани от самите жители на отделните населени места в общината чрез направено предварилетилно допитване до тях. Сред кандидатите за съветници са финансистът Кирил Панчуков, директор на клоновете на "Първа инвестиционна банка" в Несебър и Слънчев бряг, Веса Латунова - строителен инженер, собственик на частна фирма за строителен надзор и проектиране, Радостина Пирева, ръководител на отдел "Социални дейности", Тома Томов, който се занимава с туристически бизнес, Атанас Ников - собственик на предприятие за производство на строителни детайли.
Коалицията ще участва в местните избори и със свои кандидатури в градовете Обзор, където  кандидат е Галин Нанев, в Свети Влас е Радостина Пирева, в селата Кошарица е Павел Павлов, в Равда - Ангелина Атанасова, а в Оризаре - Станка Стоянова.
 Драгомир Попов набеляза като свой първи приоритет възстановяването на земите на собствениците с влезли в сила съдебни решения. "Има стотици жители на общината, които имат съдебни решения от Окръжен и Върховен съд, но общината не е направила нищо за реалното възстановяване на земите им. Друга идея е изграждане на многофункционална административна сграда, защото всички служби на общината са пръснати из целия град и хората са принудени да обикалят между тях, за да си извадят един документ", даде пример Драгомир Попов.


Прочетено: 4446 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
нощен бряг Бургас, ФЛОРА 2009 Инсталация Стилът на знаменитостите лека вечер След баня Изгрев витраж3 primorec Пристанище Созопол Кокили за Строители!!! Египет
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development