Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

NESCAFE 3IN1 И SLEEPWALKINGZ СТАРТИРАТ СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА “JAM ON IT – ЗАРЕДИ СЕ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ”



Ключови думи:
19 Септември 2007, Сряда





3 града, 3 сцени и много артисти в есенното издание на хип-хоп фестивала

На 28 септември в Смолян стартира международния фестивал на модерните младежки изкуства JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече”.На 1 октомври в Пловдив и на 2 октомври в София ще се проведат концерти и демонстрации на гост изпълнителите на фестивала. Началният час на събитията е 19 ч. Входът за тях е свободен.

Това е седмото издание на JAMONITЗареди се 3 пъти повече”, което популяризира и развива хип-хопкултурата в България, давайки поле за изява на родни и организирайки участието на чуждестранни хип-хопартисти. За втори път NESCAFE 3in1подкрепя родните брейкъри,MC-та, DJ-и, графити артисти в това уникално по рода си младежко хип-хоп/ фънк събитие. Тази година фестивалът ще се проведе и със съдействието на Посолството на САЩ в България. NESCAFE 3in1и SleepwalkingzCrewзареждат 3 пъти повече с положителни емоции, събирайки млади и талантливи хора от цял свят с една  цел – да се забавляват в ритъма на JAMONITСъщинската част на 5-дневния фестивал ще бъде в Смолян, който ще посрещне младите артисти от 9 страни на 28 септември. На следващия ден Амфитеатърът в центъра на града ще стане арена на бибой битки група срещу група. На 30 септември, третият фестивален ден в Смолян, от 19 ч. ще се изиграе финалният двубой за първото място и наградата на NESCAFE 3in1 от 1500 евро. За първи път в България в атрактивното състезание ще участват 5 чуждестранни брейк състава от Хърватия, Сърбия, Полша, Гърция и Франция. Организаторите от нашумялата с победата си над танцьорите на Мадона формация SleepwalkingzCrewса избрали международно жури за брейкденс надпреварата, съставено от доказаните в бибойнга танцьори Atomicот Хърватия, Rebel169 и DoStepот Германия и Rosseeот България.

Джази-фънк бендът Канопус ще свири по време на полуфинала и финала на състезанието в Смолян. За aтмосферата на JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече” ще се грижат британската бигърл и DJзвезда DonnaDи германският DJHuckspin. Българската DJсцена ще бъде представена от DJ-те Skill (Пловдив), Light (Благоевград) и MadBear (Варна). Гостите ще проведат уъркшопи на теми диджеинг, брейк, уокинг, електрик бугалу и хаус танци. Дискусии и прожекции за развитието на хип-хоп културата в България и по света са друга част от заниманията на артистите по време на престоя им в Смолян.

С концерт и демонстрации на гост артистите ще завършигостуването на фестивала в Смолян.

Ден по-късно, на 1 октомври, JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече” ще гостува в Античния театър на Пловдив. Двучасовата шоу програма на гост артистите BubbleZoo, Sandeep, Sleepwalkingz, Ударната Група, Спенс, DJSkill, DonnaD, Канопус и приятели ще започне в 19 ч.

На 2 октомври, отново от 19 ч., в градината пред Народния театър в София ще се състои финалното шоу, с което ще приключи турът на JAMONIT 7 – Зареди се 3 пъти повече”. Кулминацията на концертите е изпълнението на една от най-популярните брейкденс групи в САЩ. Участието й е организирано със съдействието на Американското посолство в България и е изненада за почитателите на хип-хоп-а.



Прочетено: 3483 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Подводен свят ГРОБИЩЕН ПАРК созопол съботно кафе завихряне Разоран двор, угар Коледен базар в Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development