Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

НОВОТО ВРЕМЕ РЕШАВА КОГО ДА ПОДКРЕПИ. ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДАМА ДА СТАНЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ.



Ключови думи:
20 Септември 2007, Четвъртък





Като отявлени клюкари изброихме по вестниците кои са кандидатите за кметове на Бургас и понеже не ни излезе баланса(-ът), който по принцип никога не излиза, та се разтърсихме като руснаци из Сибир.
При нашите ровичкания, сметки и т.н. установихме, че по естествено непотвърдени данни Новото време все още не са решили кого ще подкрепят на местните избори и дали ще издигнат свой собствен кандидат. След множество консултации и събирания са се оформили две групи.
Едната е настоявала Новото време да излезе на изборите със свой кандидат за кмет, като по-вероятно е това да е кандидатка - чаровна, млада енергична дама, нещо като бургаска Юлиана Дончева. Засега се коментират две имена, но от Новото врме не бяха открити за мнение. Дамите, чиито имена са пазени уж в тайна не вдигаха телефоните и само отговаряха на смс-и и в skype/icq.
Другото "крило" в настоявало да се подкрепи за кмет или г-н Николов, или г-н Стойновски, но в крайна сметка най-интересно е било, че някои са искали да се застане зад г-н Валери Симеонов, като по-вероятен "балотажор" на Йоан Костадинов. Това са били главно журналисти и свързани с медии, които са в близки приятелски отношения с Валентин Касабов и Стоян Иванов.
Мирослав Севлиевски, застанал на ъгъла на Гурко и Оборище е наблюдавал гражданите, и е бил изключително изненадан от това, че кандидати на една и съща съпровождаща партия участват е различни листи. 
По негови наблюдения жените днес имат голям шанс да седнат в Общински, а защо не и кметски кресла. А може и на високи столчета, ако са им дълги краката.



Прочетено: 4517 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
2
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Конкур глазами зрителя Бургаски залез.JPG Кръст за Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Машините на Леонардо ahtopol Бургаският мост Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development