Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Белла Донна или едни гърди напред, както по естествен начин го правят женитеКлючови думи:
21 Септември 2007, Петък

Продължава рубрика Страшни смешки смешни страшки, този път с еНДеСеВе.
Мария Инджова e кандидат за кмет на Бургас, издигнат от НДСВ 
Нищо по-естествено от това гърдите на жените да са пред тези на мъжете. Затова доста често се използва изречението: "С едни гърди напред", а за мъжете се казва, че мисля с онази си работа, т.е. с работата, която уж си мислят, че вършат - например компютър, търговия, политика и.т.н.

Тя (Мария Инджова) е одобрена от Политическия съвет, заедно с още 30 кандидати, и е представена на есенния бал на княгинитe в столицата. Жълтата кандидатка е била в класическо бяло и черно. Подреждането на кандидатите за общински съветници в листата на НДСВ ще стават random и всеки път ще е различно, за да се объркат от ГЕРБ, дали се пишат с Б или П, защото след звучна съгласна Мария може и да не стане гласна. 

Мария Инджова е била много недоволна от това, че Евродепутатката Румяна Желева в белия панталон и синьото шалче не е избрала неин тоалет за 24 часа.
Дизайнерът Мария Инджова е основател на модна къща “Франц Мари”. Тя участва и на изборите през 2003 година като кандидат за кмет на "Партия на демократичния център". Беше и водач на листата за общински съветници, но тогава Димитър Николов влезе в Общински съвет, а не тя и сега е много надъхана да е обратното - той да основе модна агенция, а тя да влезе.
По клюки се очаква Новото време да издигне Ружа Стойкова за кандидат. Ружа не си вдига телефона, но разбрахме, че в момента е на преговори. Тя е започнала да обзавежда и предизборната кампания на Ваклин Стойновски, но не е ясно докъде ще стигнат там взаимоотношенията, защото има спор за партньорите.
Златомира Мострова, изключително ядосана на Мирослав Севлиевски за това му решение е отказала да даде интервю в негова полза и след това е поискала избирамео място в софийската листа.

На този етап сред кандидат кметиците липсва само Бисерка Хънкова и оркестърът ще свити туш.

На помощ на ГЕРБ пък е пристигнала специална ПР-ка от София, щото май  the social situation  се е омотала.

Много време си загубихме с тези избори и отиваме да поработимПрочетено: 5706 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Четвърти рожден ден Истанбул Sunrise късче от Морската градина Първа копка Долно Езерово Конкурс прическа Бургас 2009 лека вечер Конкурс прическа Бургас 2009 Лалета Цвете ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development