Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Анкета на мостика30 Септември 2007, Неделя

Здравейте, Посетители! Здравей и ти, самотен посетителю от ОНЯ щаб, който гласува секунди след като пуснахме заглавието на анкетата и преди да сме пръкнали окончателния вариант. Sorry, но твоят глас отиде (след разместване ) при Валери Симеонов. Считай, че това е глас прелял от ГЕРБ към АТАКА - not a great difference.
Нашият екип се връща току-що от социологическо проучване по южното Черноморие, но не извън община Бургас. Резултатите ни изненадаха, особено сред рибарите,  и затова Ви молим да гласувате в анкетата вдясно долу на сайта.
Тази анкета не отразява Вашите симпатии, ясно е, че Гойко Митич ще остане Син на голямата мечка, а Вашето усещане за най-вероятния Кмет.
11 ще се опитат да стана йоан, само един ще остане. 

11 кандидати за кмет се регистрираха в Общинската избирателна комисия в Бургас до края на работния ден вчера, когато изтече срокът за регистрация. Това съобщи говорителят на  ОИК Светла Каменова. По реда на регистрацията в комисията кандидатите за градоначалник са Ваклин Стойновски, издигнат от Коалиция "Ваклин Стойновски за Бургас", Ивайло Дражев, издигнат от Предизборна коалиция "Роден край", Румен Ангелов, издигнат от ССД, Димитър Николов от ГЕРБ, Найден Милков, издигнат от Предизборна коалиция "Възраждане", Валери Симеонов от Атака, Стоян Желязков от ПП "Общество за нова България", Мария Инджова, издигната от НДСВ, Андрей Едрев от Българска партия "Либерали", Георги Дражев от Съюз на патриотичните сили "Защита" и Йоан Костадинов, чиято кандидатура е издигната от Инициативен комитет. Любопитно около надпреварата е, че двама от претендентите са братя - Ивайло Дражев и Георги Дражев.
54 са били предварително записаните в регистъра партии и коалиции, които са заявили, че ще имат кандидати за общински съветници. Две от тях - ГЕРП и "Целокупна България” са отпаднали от регистрацията след решение на ЦИКМИ. Централната избирателна комисия е решила да заличи ГЕРП като коалиция след оттеглянето на подписа на един от коалиционните партньори. Другата партия от коалицията "Целокупна България" е имала възможност да се регистрира самостоятелно, но е пропуснала срока. Все още няма данни колко точно са кандидатите, които ще се явят самостоятелно за общински съветници, както и кандидатите за кметове в съставните селища. Тази информация се обработва, каза Светла Каменова.
При това положение бюлетината няма да е по-дълга от 1,10 метра, а ако президентът реши, че може кандидатите да са в две колони, ще е наполовина, каза Каменова.
Жребият за определяне номерата на бюлетините за участие в местните избори ще се проведе на 2 октомври от 11.00 часа в голямата зала на Община Бургас.Прочетено: 3913 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
6
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
6
Бос
31.10.2007 21:40
0
Дражев СМЕШНИК
5
burgazlijche
30.10.2007 16:23
0
Georgi Drajev ne e ot naj-normalnite, daje v povechko mu idvat neshtata! Da se ogleda i da vidi che za nishto ne stava!
4
DRAGSTER
15.10.2007 08:28
0
А може да се гласува и за Герги Дражев и той е бургазлия.Йоан е вече изпята песен всички друга са бивщи негови хора които са му обърнали гръб вече!
3
12.10.2007 22:28
0
както всички знаем социологическите генции свирят каквото им се поръчва от съответните щабове.при положение че едно с едно проучване нямат припокриване ,а и съответните щабове не са се разработили кой знае колко за да изменят кардинално резултатите е ясно какво става.а и за кои да гласуваме за циганофила найден милков,засъдения за митнически нарушения димитър николов,за шефа на психиатрията скат валери симеонов или убиеца ваклин стойновски.аз специално ще гласувам пак с 55 за йоан костадинов.той поне е бургазлия[bouncing]
2
съветник
03.10.2007 21:22
0
Какво очакваш от журналист брате щабнико. Един от друг по-нескопосани и по-смотани. Днес на един утре на друг се слагат - и пари не знаят как да си поискат. Я раздуй за тези договори, за да ги знаят хората
1
Самотния Щабист
03.10.2007 05:32
0
Анонимни социоложе,или прикрито користно журналистче, не лъжи и не спи в кампанията,защото този който ти плаща ще те провери,и ще установи,че не ходиш по места /както е по договор/а асоциираш сам във форума. ОСЕМ СА НЕЗАВИСИМИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ.Покани Светла на кафе,с папката си да ти каже кои са.И си допълни информацията;пари получаваш!? А относно Гойко Митич,моля те не свързвай обичани живи хора с герои от литература,която не си чел,а само гледал филмирани интерпретации!!!


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Слънчев бряг не е само строителен обект Черноморец-Поморие Флора Бургас 2009 евро 2008 Бургас, ФЛОРА 2009 ФАРА НА АХЕЛОЙ Тавия Бургас, Богориди Флора Бургас 2009 хотел приморец БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development