Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморски фар: Бургас пожълтя с 33



09 Октомври 2007, Вторник





Бургас пожълтя, след като НДСВ устрои атрактивно шествие на кандидата за кмет Мария Инджова и лицата от листата за местния парламент, което се състоя в събота преди обяд. Жълти балони, рози, чадъри и диплянки заляха централните улици и Морската градина. Идеята на жълтите бе да покажат, че ще работят с грижа за децата на Бургас и че искат максимално пряк контакт с хората.

      Шествието започна от площад „Тройката”, премина по „Александровска”, зави по „Богориди” и влезе в Морската градина, предвождано от два детски мажоретни състава, чието лице бе 6-годишната Татяна. По пътя кандидатите на НДСВ разтваряха символично европейски чадър над Бургас, отнасяйки бурни аплодисменти от бургазлии, които бяха изпълнили улиците в слънчевия съботен ден.

      Хората спираха Мария Инджова, разговаряха както с нея, така и с кандидати от листата, споделяха проблемите си, изслушваха отговорите.

      Разходката-дефиле премина под мотото: „За да останат децата ни в Бургас, да създадем условия за тяхното физическо и духовно развитие”.

      „За да живеят децата ни спокойно и щастливо в родния си град, трябва да създадем подходящи условия те да останат тук, а не да емигрират”, поясни Мария Инджова.

      „Целта на нашата проява е и да осъществим непосредствени контакти с нашите съграждани, да поговорим с тях за конкретни проблеми и да им предложим нашите експертни работещи решения”, допълни Златко Златанов - областен координатор и председател на общинския предизборен щаб в Бургас, втори в кандидатската листа на НДСВ за общински съветници.

      В края на проявата, завършила в Морската градина край брега на морето, към небето литнаха десетки жълти балони с номера на партията в бюлетината – 33.


Прочетено: 2091 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Велодорожка моите цветя Бургаският кей след кафето Международен Семинар на фризьорите София Подводен свят kupi dari Стилът на знаменитостите Приморско Цвете Краси ВИК УСЛУГИ БУРГАС
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development