Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Общинският лидер на БСП в Бургас Стойко Танков подава оставка заради изборните резултати



29 Октомври 2007, Понеделник





Разширен състав на Единния национален стачен комитет със шест поименно предложени учители вече са изпратили своето предложение за продължаване на преговорите в Министерството на образованието и науката. Това заяви председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева след заседание на областните стачни комитети в централата на КНСБ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Такева посочи, че от срещата е станало ясно, че не всички региони са подали информация за това дали приемат или отхвърлят предложението, отправено от правителството. За район “Красна поляна” 325 от стачкуващите приемат предложението, 178 го отхвърлят. Янка Такева бе категорична, че ако трябва ЕНСК да бъде перфектен, той би трябвало да пусне единна методика за допитване и уточни, че продължава да се получава информация от единните стачни комитети. Когато се съберат резултатите и се обобщят по единната методика, ще стане дали учителите дали учителите приемат или отхвърлят предложението, отправеното от правителството на 26 октомври.
Според Такева преговорите трябва да продължат. Тя посочи, че в последния вариант на споразумението са пропуснали обслужващите звена.
Такева посочи, че трябва да бъде направен задълбочен анализ на създалата се ситуация.
Заседанието на Единния стачен комитет продължава и в момента.
Десислава АНТОВА


Прочетено: 2194 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Истанбул Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Европейка Морска градина Бургас Хебел ремонтира,кормилна система Париж - моста на Александър 3-ти Конкур глазами зрителя Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове пчела Весела Люцерна
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development