Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Чамурджиев стана фактор в новия Общински съвет



03 Ноември 2007, Събота


Автор: в. "Фактор" - Бургас



Успехът му е феноменален - вкара трима съветници, без да покаже лицата им, а за цялата кампания щабът му похарчил само 15-20 хил.лв.

Водачът Георги Минков слиза като победител от S класата на Чамурджиев, който отказа да се появи на срещата ни Венцеслав Чамурджиев - известният бургаски бизнесмен и хотелиер, който с офшорната си фирма "Тампа трейд"  сега развива и бурна строителна дейност в центъра на града и к-с "Меден рудник", става важен фактор в новия Общински съвет. Той учуди щабовете на всички политически сили в този вот, защото без  никаква  агитационна кампания в публичното пространство, стана общински съветник от Българската социалдемократическа партия. Оказа се, че е бил трети в листата с кандидати, като на първото място е Георги Минков, а на второ Петър Иванов.
 Венцеслав Чамурджиев е бившият шеф на СДС-Бургас, който беше прогонен от партията с огромен скандал на държавно ниво заради пленения край Сомалия кораб "Алфа БГ" през 1998 г. Дотогава бизнесът му се преплиташе с този на ВИС и "Аполо Болкан".
 Победата на  Чамурджиев в тези избори е феноменална, защото вкарва трима в местния парламент без да покаже лицата им и с разходи за цялата кампания, възлизащи на 15-20 хил.лв.
Самият Чамурджиев не желае среща с журналисти, отказа и да го фотографираме.
"Не позволявам да ме снимате, ще ви срещна с водача Георги Минков, той ще дава интервютата", заяви Чамурджиев. Уникалният общински съветник ни предупреди още, че не е случаен човек в този град, също и че е адвокат. Посъветва ни също да направим справка в състава на новия местен парламент, с думите: "Вижте колко души са завършили като мене Юридическия факултет на Софийския университет, нека си покажат и дипломите - моята е с успех 4,60".
Съидейникът му Георги Минков пристигна за срещата ни в офиса на г-н Чамурджиев на ул."В.Търново" 14, където беше някогашният фитнесцентър от бурното време на силовите групировки и където под строга охрана  и зад стабилни метални решетки, беше кабинетът на Чамурджиев. Сега там се извисява нова кооперация, на чийто партерен етаж е устроен луксозен кабинет на г-н Чамурджиев. Внушителната сграда е построена от фирмата му "Тампа". Минков слезе от черна лимузина - Мерцедес ес класа .    
Той е на 48г., син е на легендарния журналист Пенчо Минков -  дългогодишен отговорен секретар и зам.-главен редактор на в."Черноморски фар", вече покойник. Завършил е история и география във Великотърновския университет.В началото на демократичните промени Минко-младши беше директор на Младежкия дом, но после се изгуби от града.

http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1641

 



Прочетено: 5159 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Мишка Река Сена, Париж от Бутик съботно кафе Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Spirit of Burgas газ 2 Калиакра КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development