Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Йоан Костадинов: Горд съм от свършеното като кмет на Бургас



Ключови думи:
09 Ноември 2007, Петък


Автор: ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ КОМПАС



Досегашният кмет на Бургас Йоан Костадинов, изкарал три последователни мандата на този пост, сподели пред приемника си Димитър Николов и пред журналистите това, което завещава след 12 години начело на общината – постижение, с което могат да се похвалят много малко негови колеги от страната.

Финалният отчет на Йоан, доказващ добрата работа, която е свършил той и екипът му за благото на града, предаваме едно към едно чрез неговите последни думи, преди да напусне окончателно кметския престол. Някои от постиженията си той разкрива за първи път публично, защото не е искал да се сметнат за проява на самохвалство или за предизборен популизъм.
“Горд съм, че 12 години бях кмет на един уникален град, на моя роден Бургас. Радвам се, че оставям общината в много добро финансово състояние. Оставям на депозитна сметка 11 милиона лева. По предприсъединителните фондове спечелихме няколко проекта по програма ИСПА за 86 милиона евро, в това число регионалното депо за отпъдъци и пречиствателната станция в “Меден рудник”, чиято първа копка предстои. Изработихме и 78 други проекта, които депозирахме в Министерство на регионалното развитие. Единият от тези проекти също е пред първа копка – реконструкцията на моста на булевард “Иван Вазов”. Радвам се, че оставям една стабилна община с възможности да се развива и през следващите години. Всичко това ми дава увереност, че оставям една добра база, която се надявам след 4 години да бъде с много по-голям ръст”.
 
 



Прочетено: 5820 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
6
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мото клуб pepi Алёша. 9 мая 2015 года Конкур глазами зрителя Лятото евро 2008 Алеята-Бургас Pink For Sale аз Строители на съвременна България pepi красиви по всяко време
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development