Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Васко Василев пропуска Бургас в националното си турне ...



Ключови думи:
17 Ноември 2007, Събота





Дни преди Коледа, Васко Василев ще направи първото си турне в България, озаглавено FreeMix. Виртуозният цигулар ще зарадва публиката си във Велико Търново, Благоевград, Пловдив и София в дните между 28 ноември и 2-ри декември.

Концертите от турнето ще включват както популярни мелодии, така и доста нов репертоар, обединен стилово от класическа музика в комбинация с балкански и български фолклор, испанско фламенко, аржентинско танго, цигански ритми. Звученето ще бъде доста по-акустично и за първи път няма да има оркестър, а само шестима музиканти, които са били на една сцена с имена като Мадона, Спайс Гърлс, Дюран Дюран, Питър Гейбриъл, Джамелия, Тейк Дет, Чамбао и много други. Това са Майкъл Мартин (кийборд), Фъргъс Жеранд (барабани), Тони Кантеро (китара), Жилберто Перейра (бандонеон), Антон Холоденко (електрически бас) и Памела Никълсън (пиано и кийборд), със специалното българско участие на Лили Йончева на перкусиите.

Турнето FreeMix съвпада и с премиерата на новия албум на Васко Василев - Free, който ще излезе на 26-ти ноември в каталога на „Вирджиния Рекърдс” за територията на България, както и в най-големия дигитален магазин за музика в България - http://www.mp3.bg/. Музикален продуцент е Памела Никълсън, а продуцент Тритико Лимитед. Албумът ще съдържа 9 нови композиции и бонус видео – „Либертанго” – част от съвместното сътрудничество с двукратните световни шампиони Албена Денкова и Максим Стависки от преди година в Нагано, Япония.

Билетите за концерта в София могат да бъдат закупени в мрежата на eventim.bg, ticketstream.bg и Билетен център НДК. За останалиет градове – В.Търново, Пловдив и Благоевград могат да бъдат намерени освен в интернет и на касите на Драматичен театър Велико Търново, зала Яворов Благоевград и Драматичен театър Пловдив. Продажбата на електронните билети стартира от вторник, 13 ноември.

28 ноември – Велико Търново – Драматичен театър
30 ноември – Благоевград – зала „Яворов”
1 декември – Пловдив – Драматичен театър
2 декември – София – зала 1 на НДК



Прочетено: 4650 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ботева Конкурс прическа Бургас 2009 Нова професия аз Селка къща Стилът на знаменитостите Глухарчета Богориди, Бургас Републиканска след ремонта Коктейл Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development