Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Още като стъпя на жп гарата и ме залива особена емоция



Ключови думи:
30 Ноември 2007, Петък





“Книга за балета” е адресирана до широка аудитория, казва издателят Константин САГАЕВ


Константин Сагаев принадлежи на известната музикална фамилия, роден е през 1946 г. в София. Започва да учи история и археология в Прага, но събитията през 1968 г. го връщат в родината и дипломата си по история получава в Софийския университет. Трудовият му път минава изцяло в областта на културата – у нас и в чужбина.
Неотдавна двамата с брат си Желяз основават издателство “Братя Сагаеви”, което ще залага на стойностната литература. На книжния пазар вече се появи неговият пръв продукт “Книга за балета”, написана от техния баща Любомир Сагаев. Бургас е първият извънстоличен град, където организират публично представяне на любопитния сборник. “Книга за балета” ще се продава довечера в операта, а поводът е премиерата на “Любовна магия” и “Пролетно тайнство”.
Константин Сагаев е семеен, има син Любомир, студент по международни икономически отношения в София, който посвещава голяма част от времето си на бургаския клуб по японското бойно изкуство кендо.

– Г-н Сагаев, поздравления за хубавото издание - “Книга за балета”! Бихте ли очертали аудиторията, за която е предназначено четивото?

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1818



Прочетено: 8456 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БЪДИЩЕ Черноморец Бургас флора 2008 Селка къща хотел Цвете Welcome спретната къщурка красиви по всяко време Пътна помощ - ADAC жици край пътя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development