Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Даниел Дей-Луис спечели наградата “Оскар”. БОЙКО БОРИСОВ извън играта. ГЕРБ свиква митинг довечера в 20:00 ч пред бТВ



Ключови думи:
26 Февруари 2008, Вторник





Протестът на сценаристите направи едно добро дело - много от звездите успяха да родят спокойно и да отгледат по 1-2 деца. 
Подлежи на разследване фактът, че Бойко Борисов не беше отличен в нощта на ОСКАР-ите. Имаше сериозни подозрения, че ще му връчат Малинка за лош сценарий, предходната нощ, но там фаворит се оказа Волен Сидеров.
Даниел Дей-Луис спечели наградата “Оскар” на Американската филмова академия за главна мъжка роля за участието си в "Ще се лее кръв".
Марион Котияр беше отличена като най-добра актриса на “Оскарите” за участието си във филма “Живот в розово”.
Актрисата Тилда Суинтън спечели наградата “Оскар” на Американската филмова академия за поддържаща женска роля за участието си в "Майкъл Клейтън".
Хавиер Бардем спечели наградата “Оскар” на Американската филмова академия за поддържаща мъжка роля за участието си в "Няма място за старите кучета" на братя Коен.
“Няма място за старите кучета” на братя Коен спечели наградата за най-добър филм и наградата за най-добър сценарий, а Хавиер Бардем получи наградата за най-добра подържаща мъжка роля за превъплъщението си в ролята на психопата убиец Антон Шигур.

Като се изключат тези два факта, всеки взе заслуженото. Уви не сме гледали голяма част от филмите, но предполагаме, че след стартиране на електронно правителство за 50 млн, както ни обеща вчера едно момче, ще можем да ги изтеглим от официалния сайт на Община София.

Още за Оскарите, информация за филмите и актьорите: http://forum.bourgas.org/index.php?topic=24.0



Прочетено: 5851 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец Бургас Изпращане... Spirit of Burgas над Ахелой козунак аз хубава вечер Община Бургас Камини CLAM - CORTONA angolare братска дялба pepita
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development