Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Офроудъри разораха танковия полигон край ПънчевоКлючови думи:
28 Февруари 2008, Четвъртък


Автор: Александър ИНДЖОВЗрелищната надпревара става традиционна, ще гастролира и в страната. Добре планираното трасе позволи на стотиците зрители отблизо да се насладят на атрактивни изпълнения. Осемнадесет екипажа, почти хиляда ентусиазирани зрители, прекрасно слънчево време и четиридесеткилометрово трасе бе съботната формула на зрелищната 4х4 игра “Съкровището на T-MAX”.
На бившия танков полигон край село Пънчево старт на състезанието даде с пистолетен изстрел лично кметът на община Средец инж. Тодор Пройков. В последвалите напрегнати почти три часа всеки екип трябваше да намери и сглоби частите на описанието къде е заровено съкровището. След което, разбира се, и да го открие.
Още снимки и текст:
http://www.factor-bs.com/news-2502.html

Трасето бе разнообразно, при това подбрано така, че голяма част от него можеше да се наблюдава от многобройната публика. В някои от най-атрактивните участъци тя бе непосредствен наблюдател, а при нужда и доброволен помощник на закъсали машини. В гористите части пък организаторите се бяха постарали да изненадат екипажите с капани и уловки, за да се поизравняват възможностите на всички участници. Те трябваше да преодоляват кални и водни препятствия, да демонстрират истинско майсторство в управлението на мощните машини. В крайна сметка съкровището /сума от 900 лева/ грабна смесен екип – пилот Румен Данаилов от Ямбол и навигатор Димитър Мавродиев от Бургас с “Дайхацу”.
“Много добро мероприятие стана. Много интересно, с разнообразно трасе. Благодаря на организаторите, които направиха всичко за нашето удоволствие”. “Мероприятието беше перфектно организирано. Емоциите бяха за всички - участници, зрители и организатори.”, “Тежък уикенд беше. Страхотно трасе, перфектна организация, която трябва да засрами организаторите на състезания от национално ниво!”, са част от мненията на посветени офроудъри след надпреварата.
Допълнителни емоции за публиката донесоха свободните изпълнения след края на официалната част. Тя успя и да се нагледа отблизо не само на мощните състезателни джипове, но и на най-различни офроуд колесни – луксозни 4х4 возила, бъгита, ATV машини, кросови мотоциклети и пр. Специално за нея спонсори осигуриха скара и бира, а прецизно планираното и подсигурено от полиция, пожарна и медицинска помощ шоу не допусна никакви инциденти.
По всяка вероятност играта за големи мъже “Съкровището на T-MAX” ще стане традиционна, а със сигурност и ще гастролира из цяла България, заявиха от основния организатор - ВРОМОС.ком ООД. Състезанието се осъществи и с помощта на община Средец, Георги Манев – председател на ПП СЕК, туристически комплекс “Божура”, Държавно лесничейство – Средец, Евромаркет Груп, NISSAN - БУРГ АУТО, ПАРТ ООД, списаниe OFF-road, OFFRoad-Bulgaria.com, БИЛДО ООД, Делта Мебел Груп.

 Прочетено: 18851 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
604
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi небе шарено килимче Конкур глазами зрителя Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. витраж4 КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! деца Кукерландия 2011, Ямбол Исторически музей, Бургас Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development