Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Днес в Бургас - две събития и малко политически театър



11 Март 2008, Вторник





Тази вечер в 17:30 часа в Градска художествена Галерия “Петко Задгорски” ще бъде представен моноспектакълът на Николай Атанасов “Да си спомним за Висоцки“ .

Във фоайето на Свободния от 18.00 часа един от бургаските Ротари клубове,  Ротари клуб - Бургас Пиргос,  и Общински детски комплекс ще обявят резултатите от традиционния конкурс за детска рисунка "Аз, моят град и морето". След това ще бъде открита изложба на най-добрите рисунки, а малките майстори ще получат грамоти и награди. Децата са разпределени в три възрастови групи.

От Общината не щат да ни пращат инфо за това кой, къде и какво ще прави, но все пак разбираме, че хората се щурат насам-натам. Така например, разбираме от Фокус, че от 9:00 часа в Заседателната зала на община Бургас зам-кметът Ивелина Василева и представители на програма ПРООН за България ще запознаят с всички интересни подробности по бургаската кампания за кандидатстване към Демонстрационен проект за обновяване на жилищни сгради. Втората част от пресконференцията ще бъде посветена на предвидените множество мероприятия за мащабно пролетно почистване на община Бургас.

Ако искате да кажете, че не знаете какво е ПРООН - не се притеснявайте - и ние не знаем, но още по-важно е, че кака Ива и тя не знае.

Малко по-късно - около 11:00 часа на същото място ще има моноспектакъл на Самия Него. В Заседателната зала кметът Димитър Николов ще представи отчет за първите 100 управленски дни на новата общинска администрация в Бургас. На нашия въпрос защо точно 100, от кметската администрация ни отговориха, че те харесват десетичната бройна система, защото степените на 10-ката имат само 1 и 0. При това само една 1 и много Нули. Това е починът, по който ББ (double B) ръководи Държавата и води за носа Дръжките.

Дано никой да не чете тези простотии :)).

Ако все пак сте стигнали дотук ето и нещо много полезно и приятно:
ВАЛДИ ТОТЕВ свири от вчера до събота в Пиано бар 5-то Авеню. Идете и се порадвайте.



Прочетено: 2425 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Алеята-Бургас Във висините университет Странджа през есента Арина Spirit of Burgas аз Цветя Флора Бургас 2009 Вече съм голяма Коледен базар в Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development