Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Медийното потребление на клиентите се измества все повече от традиционните към социалните



Ключови думи:
02 Април 2008, Сряда





"Медийното потребление на клиентите се измества все повече от традиционните към социалните* медии. Така че ако искаме да общуваме с тях и да им влияем, трябва да навлезем в социалните мрежи убедително."

Ерик Кинц, Hewlett-Packard

Напоследък споделял ли ви е приятел раздразнението си от десетките съобщения, които получава ежедневно във Facebook, призоваващи го да свали поредното приложение, измислено за многомилионната аудитория от персонала на г-н Марк Зукербърг, собственик на социалната мрежа? При всяко логване във Facebook, MySpace или YouTube несъмнено първоначалното въодушевление се примесва с ужас и объркване, особено сред хората, които не прекарват повече от два часа на ден в средата на Web 2.0. Въпреки смесените чувства обаче все по-често границите между реалното и виртуалното ни битие се размиват, а отделните потребители в мрежата се превръщат в създатели на съдържание, което диктува или променя мнения, нагласи, очаквания.

Generation X, Generation Y..., GENERATION V

След обсъжданите години наред Generation X и Generation Y, наложени предимно като общественокултурни понятия в САЩ и Великобритания, на хоризонта сияе ново поколение - т.нар. Generation V**, което не се определя по възраст, пол, образование и лични доходи. Това поколение доказва себе си чрез постиженията в нета и способността си да използва дигиталните медийни канали за намиране на информация и за споделяне и налагане на гледни точки. Влиянието, което тези хора печелят сред юзерите, определя необходимостта компаниите да променят методите си за намиране на нови потребители и създаване на дълготрайни отношения с тях. За напредничавите представители на бизнеса виртуалното пространство и населяващите го разкриват достъп до нови бизнес възможности. Те осъзнават, че социалните медии не са преходна мода, а напротив - влиянието им върху маркетинга нараства с темпове, които си струва да бъдат отчетени.

Потребителите диктуват начина, бизнесът определя средствата

Пълният текст:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=478802



Прочетено: 3165 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Казан за топло Пролет преди листата Над Община Бургас сградата на Общината Конкурс прическа Бургас 2009 моите цветя Цвят на череша с пчели -1- Етнографски Музей БУРГАС Машините на Леонардо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development