Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец Бургас тренира в Царско село



Ключови думи:
20 Април 2008, Неделя





Отборът на Черноморец Бургас проведе своето последно занимание на стадиона в комплекс Царско село преди утрешния мач с отбора на Марек. Играчите направиха традиционната тонизираща тренировка с висока интензивност, както е преди всеки двубой от шампионата.


          Групата на „акулите” е от 19 футболисти като в последния момент бе взето решение в нея да бъде включен и Цветомир Цонков. Полузащитникът получи травма на мача с Пирин в Благоевград и вече повече от месец се възстановява. Според лекарския щаб на отбора, той вече може да играе в шампионатните мачове.


          Отшумя и леката травма в глезена на Костадин Дяков, получена на тренировка през седмицата и играча вече е на разположение на Димитър Димитров. Любомир Любенов, който поради фрактура на лакетна става пропусна почти половината от подготовката на отбора и полусезона, вече няма никакви проблеми и също се очаква да попадне сред титулярните единайсет в отсъствието на капитана Пламен Крумов.


           Димитър Димитров няма да прави промени в традиционната схема, по която играе отбора, като утре ще излезе с един нападател, подпомаган активно от втора позиция от двама офанзивни играчи. Все още не е ясно кого ще предпочете наставника на черноморци, който ще избира между Любенов, Чепилов, Тодоров и Божилов на върха на атаката. В защитната формация здравословни проблеми няма – Фиданин и Николов са напълно възстановени от травмите, които имаха, а отсъствието на Траянов в центъра ще бъде отчасти компенсирано от завръщането на Дяков, след изтърпяно наказание, както и от Цветомир Цонков.


      Днес футболистите, които останаха в Бургас проведоха тренировка на стадион Лазур, като Крумов и Траянов ще получат по два дни почивка, като се очаква във вторник те да  подновят тренировки наравно с останалите си съотборници.   

 



Прочетено: 2452 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена Spirit of Burgas Довиждане, лято! Един МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Театър за драма. опера и балет, Бургас. pepi Пристанище Приморско Рибарският пристан в Созопол Коктейл тошко
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development