Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

"Добър ден", и после линейки



Ключови думи:
23 Май 2008, Петък





Бургаските общинари забраниха псуването  на публични места,  както и посещението на сексшопове от деца до 18 години, като част от Наредбата за опазване на обществения ред. Браво, дами и господа! Сега вече наистина ще спрете престъпността и нашият град ще стане по-безопасен. Вече спокойно ще излизаме по улиците и вместо да чуваме „ще те уби, куче”, или „ще те спукам, мамицата ти”, просто ще има едно учтиво „добър ден!”, последвано от наръгване или изстрел. Ей, в културен град живеем, ей. Това никъде няма да го има – да те бият културни хора! Както винаги, ние сме си най! Пионери сме в остроумните, но не и в ефективните начинания. Представям си, как някой служител на реда ще преследва по Александровска петокласник и ще му дърпа ушите за дето псува, а десетина метра по-надолу, около Часовника, пак ще се гърмят - без последствия. Ще се гърмят, ама няма да се псуват поне!Похвално е и решението за сексшоповете. Нека да изкараме децата от тях и да ги вкараме в училище! Ама, то какво училище ще е, като една цигарка не можеш да запалиш в двора? Те и това забраниха. Но сигурно това е част от кампанията на МОН – да се повиши ефективността на образованието. Така че, който се е насочил към сексшопа – да не си го и помисля, ами да отива обратно в училище! Не че сексшопа е проблем  - има други проблеми като алкохол, цигари, безвредни наркотици, леки наркотици, не толкова леки наркотици, тежки наркотици (класификацията е според учениците), но на този етап те не са приоритет.  Е, все пак дано опазим обществения ред, пък как да опаим обществото – има време, ще му мислим.


Прочетено: 4972 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
6
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ето го Немо Почистваща фирма Варна pepi спретната къщурка Нова професия Изпращане... Странджа Довиждане, лято! Мандарин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development