Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Митьо Очите - комбайнер! Учителите пред съкращение да не се оплакват!Ключови думи:
03 Юни 2008, Вторник

Митьо Очите многократно искаше смяна на мярката за неотклонение докато беше в ареста и не допускаше, че ще иде в затвораБившият несебърски наркобос Димитър Желязков, има ново амплоа. Той се труди на строителен обект край Бургас и е един от най- примерните затворници. Отскоро Очите е преместен от централния корпус на затвора в общежитие от преходен тип в село Ветрен. Там всички лишени от свобода са ангажирани с работа по най- малко осем часа на ден. Почти всички рецидивисти от Ветрен работят на строителни обекти в Бургас и региона.Очите е имал право на смяна на режима на изтърпяване на присъдата си, тъй като няма провинения и е излежал една четвърт от присъдата си. За работата му от полза е дипломата която притежава, от тракторното училище в Бяла. Припомняме, че несебърлията изтърпява присъда от 4 години и три месеца.Дясната ръка на Митьо Очите- Янко Гюров –Поморийския пък изтърпява присъдата си в затворническото общежитие в Бургас “Строител”. Той също работи и досега няма оплаквания от него. Поморийския е на по- лек режим заради доброто си поведение и за това, че за първи път попада зад решетките.Заради преместването на Очите и на Поморийския в общежитие,  е възникнала вражда между двамата и бившият им лейтенант Новак Купенов. Той също помолил да бъде преместен на по-лек режим, но молбата му не била удовлетворена, казаха вчера от ръководството на затвора. Явно който си е родаен с късмета и е способен, винаги успява! Нека съкратените учители да не се оплакват, има ли желание- има начин. Възможности за преквалификация, ново амплоа - когато човек е пробивен и работяга, успехът е неизбежен. На Митьо Очите му взеха хляба от ръцете, но за миг не се е оставил на произвола на съдбата. Щом слезе от Ламборджини и се качи на трактор за насъщния, и учителите могат да заменят тебешира с нещо друго! Само от Тракторното в Бяла да не съкращават учители, че от там само ценни кадри излизат!


Прочетено: 6049 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
къща над р-нт Разлистване Строители на съвременна България Изгрев витраж5 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Конкурс прическа Бургас 2009 pepi Инсталация коледни песни Преминаването забранено!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development